Meddig dolgozhatok terhesen cukrászdában pultos-felszolgálóként?
Pozitív lett a tesztem, még majd ez után megyek dokihoz, tőle is meg fogom kérdezni, de addig is érdekelne a téma, hogy hogyan tervezzünk.
Azért ez nem egy kemény fizikai munka, de azért pakolászni kell, takarítani, hajolgatni, sokat állni stb.
Az utolsó trimeszterben már ez biztos nehezemre esne. 6 hónap körül már indokolt, hogy kiírjanak TP-re?
Táppénz munkahely miatt soha nem indokolt, sok doki megteszi, hogy kiír, de az TB csalás!!!
A munkáltatódnak kell felmenteni a mubkavégzés alól ( fizetéssel), vagy könnyített munkát kell adnia, ha tud.
Szia! Én is kismama vagyok, szintén cukrászdában dolgozom. Úgy a 6. hónapig tervezek dolgozni. Ugye sokat kell állni, nyáron a fagyiszezon miatt egyáltalán nincs időnk leülni, ès 11-12 órákat dolgozom. Pocakosan már nem fogok tudni behajolgatni a sütis hűtőbe meg a fagyis pultba. Meg hozzánk külső beszállítótól érkezik a süti, amit minden nap be kell cipelni, mert egymás tetejèn vannak a ládákat. Ha egyet hozok is be is elég nehéz.
Nem tudom nálatok mi hogy van, de szerintem kb. a 6. hónapig dolgozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!