Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felszolgálóként dolgozom,...

Felszolgálóként dolgozom, 9.30-tól este 6-ig, és szinte egész nap állok, sokat mozgok. Árthatok ezzel a babámnak?

Figyelt kérdés
Csak néha-néha fájdolgál a pocim. 17 hetes kismami
2008. jan. 19. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

szia.

Próbálj beszélni a fönökkel,hogy dolgozz félidöben.e`n ugyanebben a cipöben jártam,és váltottam re´szmunka idöre a 35.hétig.Ha nem erölteted túl magad,e´s nem érzed rosszul magad,nyugodtan dolgozhatsz.De ha gondolod,i´rasd ki magad az orvosoddal.

40hetes kismama.

2008. jan. 19. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos hogy jó cipőd legyen, de az biztos ha ilyen a munkád ebben a tempóban hamar fájni, vizesedni fog a lábad, és persze jönnek a viszerek is. Én az első terhességemnél végig dolgoztam, a 32-dik héttől se cipő, se papucs, se semmi nem jött fel a lábamra annyira bevizesedett egy munkával töltött nap végére és szülésig le sem lappadt. Most a másdik babát várom és kímélem magam, okulva a korábbiból és így is vizesek a lábszáraim.

Majd meglátod hogy bírod a munkát, de ha úgy érzed menj táppénzre mert szülés után jön csak igazán a pihenés nélküli állandó fenntlét.

Egy 28 hetes kismama

2008. jan. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!