Terhesseg alatt dolgozhatok ejszaka es 12 oras muszakba?
Figyelt kérdés
Irodai melom van maximum 2 orat dolgozok a tobbi szabadfoglalkozas. Erdekelnenek az erre vonatkozo jogszabalyok2021. okt. 6. 07:05
1/17 anonim válasza:
Nem.
Munka törvénykönyve tartalmazza a jogszabályokat hozza.
2/17 anonim válasza:
Ez így van, ahogy az első írja. Ráadásul ha valaki nagyon korán visszamenne dolgozni, a aübaba egy éves koráig nem végezhetne éjszakai munkát.
3/17 anonim válasza:
Nem. De ne is akarj terhesen éjszakázni, semennyit sem. Még átlag állapotban is gyilkos az éjszakázás a szervezetnek.
4/17 anonim válasza:
Hivatalosan nem, gyakorlatilag nekem is úgy kellett dolgoznom, mint mindenki másnak (mondjuk én 3 műszakban gyárban voltam, de csak 8 órában)
5/17 A kérdező kommentje:
12 oraban dolgozok ejszaka nappal valtott muszak. Viszont a lakhelyemtol 60 km re es ceges busszal jarok. Viszont a cegnel van 8 oras muszak de a bejarasom nem megoldhato. Szamomra nem eri meg. Onkoltsegre 120 km ert utazni. Olvastam hogy allasidot is fizethetnek. De akkor az milyen osszeget jelentene? Van aki azt mondta ugyan annyit keresnek mint foallasba bent lennek.
2021. okt. 6. 11:12
6/17 anonim válasza:
Állásidő csak abban az esetben jár, ha ne tudnak biztosítani neked olyan munkakört, amit végezhetsz terhesen. Ha lehetne 8 óràzni, de te nem tudod vállalni a bejárás miatt, az nem az ő hibájuk. Ebben az esetben a táppénz a megoldás.
7/17 A kérdező kommentje:
Ugy szerzodtem le a ceggel hogy cegesbusszal jarunk be. Kulon nyilatkozni is kellett rola. Jogositvanyom nincs. Tomegkozelekdessel lehet be sem ernek!
2021. okt. 6. 11:26
8/17 anonim válasza:
Azt nem hiszem el, hogy a munkavégzés feltétele, hogy csak céges busszal járhatsz be. Te csak egy olyan nyilatkozatot tettél gyanítom, hogy igénybe vennéd ezt a szolgáltatást, amit a cég nyújtani tud. Emiatt nem fognak neked teljes bért fizetni.
9/17 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a valaszokat!
2021. okt. 6. 11:52
10/17 A kérdező kommentje:
Hat akkor mas nem marad mint a tappenz. Csak elobb szerettuk volna a babat mint a babavarot megigenyelni viszont igy a tappenz nem szamit igy akkor meg is forditva kell hogy legyen
2021. okt. 6. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!