Mitől függ,hogy ki hány gyereket vállal és hány éves koráig tud szülni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 11:04
1/5 anonim válasza:
Nálam a koromtól függ, hogy hány gyerekem lesz. Mivel már 35 felett vagyok és van 2 elvesztett gyerekem, és egy élő így maximum még egy terhességet fogok vállalni. Legkésőbb 38 évesen/38 éves koromig szeretném megszülni.
2/5 anonim válasza:
31 voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel, nálam ezért alakult így, hogy most 35 évesen várom az elsőt. Ez olyan dolog, amit nem lehet programozni az életben, mivel kell hozzá egy férfi, aki hajlandó megállapodni és nem carja össze magát a gyerekvállalás kérdéskörére. Ha 10 évvel korábban találkozunk, akkor értelemszerűen előbb jött volna.
3/5 anonim válasza:
18 és 20 évesen szültem mindig 3 gyereket szerettem volna a férjem kettőt, mivel az anyagiak nem voltak adottak, sem a lakás 3.gyerekhez így nem foglalkoztam a dologgal
Majd 37 évesen megv@ltoztak a körülmények, a férjemet nagy nehezen meggyőztem, hogy a nagy házba elfér még 1 gyerek 40 előtt pár hóbappal született a kicsi. A legjobb döntés volt.
4/5 anonim válasza:
Függ a kortól, anyagi helyzettől. Például mostanság kitolódott a házasságkötés, pártalálás, így értelemszerűen a gyerekvállalás is. Ma már egzisztenciára vállal a legtöbb fiatal gyereket, és amíg az nincs meg, nem is próbálkoznak. Na most ez sok esetben 30 felett van már. Az, hogy hány éves koráig tud szülni, ember függő. 35 felett rohamosan csökken a jó peték száma, így a teherbeesés is nehezebb.Én például csak 1 gyereket tervezek, mert a férjemnek már vannak gyerekei, ráadásul idősebb is jóval, mint én. Én ezt a "darabszámot" tartom számunkra ideálisnak. De van aki sok gyerekkel szeretne élni és nevelni őket. Értelmesebb embereknél azért az anyagiak nagy befolyásolással bírnak, hiszen párszázezres büdzsére nem szülnek 8 gyereket, hogy majd segélyből nevelik.....
5/5 anonim válasza:
A "ki hány gyereket vállal" jobb esetben a pár egyéni döntése, hogy "hány éves koráig tud szülni" pedig a nő saját testi, egészségi állapotától függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!