A melleim között piros, viszkető folt van, enyhén van szaga is. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A terhesség miatt nőtt a mellem es osszeer. 2 napja vettem észre hogy piros az a rész ahol osszeer, hamlik a bőr is es kellemetlen szaga van. Bőrgyógyász 1 hét mulvara adott csak időpontot.2021. okt. 4. 11:37
1/11 anonim válasza:
Begyulladt. Melltartót kellett volna hordani, rendesen mosni, hintoporozni.
2/11 anonim válasza:
Amúgy a védőnő is segít, hozza talán hamarabb bejutsz.
3/11 anonim válasza:
Sudocrem egy éjszaka alatt rendbeteszi. 😊 Nagymellűként sajnos ez elég gyakori.
4/11 anonim válasza:
Bepanthen plus. A sudocrem zsíros, nehéz, jobb, ha az ilyen sérülés szellőzik a krém alatt és nem szaporodnak az anaerobok alatta...
5/11 anonim válasza:
Lehet gomba is, ha elhatárolt kerek vörös foltok vannak.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az gombás fertőzés lesz.:/
7/11 anonim válasza:
Gomba. Nekem évek óta kiirthatatlan.
8/11 anonim válasza:
Gomba. Canesten (vagy Candibene Teva, stb.) rendbe teszi.
9/11 A kérdező kommentje:
1es válaszoló! Képzeld hordok melltartót, pont hogy a melltartó viselese kozben er össze a két mellem, a másik meg lehet többet tisztalkodok mint te😉
A többieknek köszönöm a hozzaszolast, elkezdtem kenni Canesten krémmel.
2021. okt. 4. 12:45
10/11 anonim válasza:
Én hiába kenegetem, nem múlt el. Csak akkor ha hideg lesz, akkor már nem izzad össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!