Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más nem félt bejelenteni a...

Más nem félt bejelenteni a terhességet?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, állítólag túl a kritikus időszakon, mégis félek elmondani bárkinek is, mert mi van ha baj lesz. Más is volt így? Ti mikor mondtátok el másoknak? Úgy érzem míg nem érzem napi szinten a mozgását, addig mindig bennem marad a félsz (tudom azután is lehet baj). Sosem volt vetélésem szerencsére és a második gyermekünket várom, emiatt is furcsának gondolom, hogy ennyire feszengek ezen
2021. okt. 3. 09:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy gondolkodtam, hogy akinek elmondanám ha elmenne a baba annak mindegy mikor mondom el, így anyukám meg a húgom mindkétszer tudták a teszt után. A többieknek meg 12 hét után mikor épp találkoztunk elmondtuk. Volt aki már úgy tudta meg, hogy rám nézve nem mert kérdezni nem e csak meghíztam 🤷🏻‍♀️
2021. okt. 3. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!