Ismertek olyan képszerkesztő oldalt ahol a terhességet lehet bejelenteni?
csomó ilyen képet láttam már a neten is plusz az ismerősök is ilyeneket raktak fel. Én sehol sem találtam olyan oldalt ahol ezt meg lehet szerkeszteni pl. oda írni a dátumokat meg kis cipő oda rakni stb stb. :)
gondolok pl. ilyenre: [link]
Ez nincs szerkesztve. Krétával vannak odaírva az évszámok, lol. :D
Amúgy kb. bármelyik képszerkesztő PROGRAM képes rá, csak a legegyszerűbbet mondom, pl Paint.
Az adott képen fogtak három pár cipőt, lerakták az aszfaltra, és aláírták krétával az évszámokat. Aztán lefotózták.
Egyébként a képszerkesztés nem olyan, mint a gifmaker, hogy az algoritmus megcsinálja neked. A képszerkesztő úgy működik, hogy összegyűjtöd a neked tetsző képeket, kivagdosod róla, ami kell neked, és különböző effektusokkal egységes képpé varázsolod.
Egyébként, ha nem fizetős programot akarsz, akkor gimp vagy photofiltre studio.
Googléztam neked egy sort, itt vannak terhességre vonatkozó képek, amiket tudsz szerkeszteni, de nem igazán olyanok, mint amire te gondolsz.
Viszont kipróbáltam, mind a szöveg, mind a dátum átírható. Szóval, ha lefordítod az angol szöveget és ráírod, végül is ez sem rossz.
Itt mondjuk ez az egy kép van fent, de ide is írhatsz szöveget, amit szeretnél.
Találtam még egy-két angol honlapot, de a többség fizetős.
Viszont a fenti képet kis ügyességgel te is meg tudod csinálni, letakarod a jelenlegi évszámokat, és olyan ecsettípust választasz, ami úgy néz ki, mintha kréta lenne. És ráírod rajzolva. :)
Sokkal jobb, ha kitaláltok és lefotóztok olyat, ami rátok jellemző, mint mások babás fotóit átszerkesztgetni.
Pár cipőt sorbarakni majd lefotózni sokkal kevesebb meló ráadásul, mint a szerkesztgetés. Ne legyél már ennyire kocka :) (avagy az internet rabja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!