Azt mondta az orvos amíg szedem nem indul be magától
De nem azt jelenti h meggátolja a vételest.
Akkor járjak hetente orvoshoz?
2021. okt. 2. 13:07
1/6 anonim válasza:
Szia. Elso terhessegemnel barnaztam kaptam ra progit elmult. Most a masodiknal is barnaztam szinten kaptam progit de barnaztam a 12. hetig legalabb heti 4 napot. Hol volt hol nem. Nem jartam hetente orvoshoz. Ettem becsulettel a gyogyszert, fekudtem amennyit tudtam. A korhazban se tudtam volna tobbet tenni erte. Ha el akart volna menni csinalhattam volna barmit ugyis elmegy. Ha elvetelsz az gorccsel es eros verzessel jar. Eszreveszed az biztos. Inkabb nyugodj meg az a fontos. Persze mehetsz orvoshoz hetente ha az megnyugtat de nem fog semmit mondani. Ha erosebb/tobb verzest tapasztalsz akkor mindenkepp.
2021. okt. 2. 13:14
2/6 anonim válasza:
Hiába szeded a progeszteront, ha vetélés van azt nem állítja meg. Nyilván, más egy vérzéses vetélés és egy művi befejezés.. attól függ hányadik hétben vagy.
Én véreztem a 6. héten, utána 2 hétig heti kontroll volt, aztán a 8. hét után már csak a 12. heti UH volt.
Ezt a dokidnak kell tudnia milyen gyakran akar látni.
Szerencsére nincsen tapasztalatom, de nekem ezt nem így mondta az orvosom, hogy nem indul be magától a vetélés..
2021. okt. 2. 13:17
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én valamiért úgy értelmeztem amit mondott h nem indul be a vételes hogy meggátolja és semmilyen tünetet nem fogok érezni
De akkor megnyugodtam :)
2021. okt. 2. 13:18
4/6 anonim válasza:
7 hetesen elvetéltem
6 hetesen barnáztam kaptam progit, pár napig elmúlt, majd először vér cseppek voltak wc zésnél pár óra múlva, erős vérzés.
2021. okt. 2. 13:21
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, én a max adag progeszteront kaptam, mégis kiürített magából mindent a méhem. Szerintem erre nem lehet alapozni, hogy progeszteron egyenlő nem távozik az elhalt embrió.
2021. okt. 2. 15:24
6/6 anonim válasza:
Görcsölés, vérzés. Ha nem fejeződik be a vetélés csak elhal az embrió, akkor a következő orvosi vizsgálatnal az orvos fogja látni és mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!