Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmus és oxigén hiányos...

Orgazmus és oxigén hiányos állapot?

Figyelt kérdés

Látszólag külön téma, de nálam most összefügg. Gyógytornászom mondta, akihez most kismamatornára járok, hogy ugye szülésnél felléphet oxigén hiányos állapot, és olyankor leesik a szívhangja, és akkor közbe akarnak majd avatkozni. Ezt elkerülhetem azzal, ha edzem. Hogy csináljak olyat hogy visszatartom a levegőt, először csak kicsit, később egyre tovább, hogy szokja és ha szüléskor is elakad az oxigénje, ne pánikoljon be és ne essen le a szívhangja. Nomármost mi napi rendszerességgel élünk nemi életet a férjemmel, mindig van orgazmusom is. Ilyenkor én alapból sem tudok levegőt venni kb egy percig. És elvileg ami nekem jó, az neki is mert érzi hogy élvezem a hormonok meg ilyenek miatt.

Ez volt a sztori, most jönnek a kérdések

1. Tényleg lehet szoktatni a magzatot az oxigén hiányos állapothoz?

2. Tényleg élvezheti ő is ha orgazmusom van? Vagy legalábbis valami pozitívat él át?

3. Lehetséges hogy összekapcsolja az oxigénhiányos állapotot a pozitív érzésekkel és nem fogja annyira stresszelni a szülés?

2021. szept. 30. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
És a magzat nem élvezi a te orgazmusodat, ő csak a méhösszehúzódásokat érzi, azoknak még nem biztos, hogy örül.
2021. okt. 1. 00:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Atyám. Ha ez tényleg egy gyógytornász akkor sürgősen cseréld le. Vagy kérd meg hogy maradjon a szakterületén és tornázzatok, a baba körüli dolgokat meg bízza orvosra és szülésznőre.

Neked se ártana némi ismeret. Tényleg azt gondolod, hogy az oxigénhiány okozta pánik okozza a szívhang lesését?

2021. okt. 1. 05:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Istenem van sötétség.🤣🤣🤣🤣
2021. okt. 1. 06:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így korán reggel, eü hallgatóként olvasni különösen fájdalmas volt. 🤣
2021. okt. 1. 06:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, van az a pont egy baba életében, amikor rájön, hogy ő és az anyja nem ugyanaz a személy. Nem tudtam hogy kellene lennie ugyanilyen pillanatnak egy felnőtt embernél... mit értesz az alatt, hogy te nem veszel levegőt és a babát így hozzászoktatod az oxigénhiányos állapothoz?? Azt hiszed a gyerek akkor "vesz levegőt" amikor te is? Az orgazmus hogy jön ide? Azt hiszed a babádnak orgazmusa lesz ha neked is? Igen persze, meg babgulyást ettél akkor a gyerek is telefingja a hasad. Ember...
2021. okt. 1. 08:01
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Úristen én csak idejöttem olvasni, de szakadok az utolsó kommentjén, a babgulyásos hasonlaton, köszi feldobtad a napom..xdddddd
2021. okt. 1. 08:34
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
elég hülyeség.semmiköze kettőhőz
2021. okt. 1. 09:31
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg egy gyerek iránt tartozol majd felelősséggel? Úristen...
2021. okt. 1. 09:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted, ha te visszatartod a levegőt "elakad" a kicsi oxigénszintje? Nekem a szavaim akadnak el ekkora bődületes baromságtól! Remélem csak egy unatkozó pasi vagy és trollkodsz, mert ha nem, hát az kétségbeejtő...
2021. okt. 1. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy terhes vagy és tornászod ilyen az szar.kismamatorna ártalmatlan.oxigénhiány levegő visszatartás sulyos következménnyel jár,meg mindne.orgazmus szülést beinditja méhösszehuzodást
2021. okt. 1. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!