Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ájulás/ ahoz közeli állapot,...

Ájulás/ ahoz közeli állapot, nehéz levegő vétel, rossz látás. Előfordult másnál is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég alacsony volt a terhességem elején a vérnyomásom így volt hogy szédültem.

Enyhültek ezek majd tegnap elmentem a boltba (szokásos bevásárlás) örültem mert rajtam kívül egy ember volt.

Odaértem a kasszához és éreztem alig kapok levegőt akadt fel a szemem és éreztem elfogok ájulni.

Segítettek kaptam vizet. Jobban lettem majd amikor kimentem a kocsihoz hánytam keveset.

Ma egyedül voltam itthon és eléggé féltem hogy újra megtörténik így a nehéz légzés ma is jelentkezett pánikrohammal.

Volt másnál is ilyen? Mitől lehetett?

Előre is köszönöm :)

13hkm

2021. febr. 25. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hány kalóriát eszel egy nap?
2021. febr. 25. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nem 13 éves... 13 hetes kismama!
2021. febr. 25. 20:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Hat eszek rendesen es tegnap is ugy indultam hogy reggeliztem vizet ittam vitaminokat vettem be :/

Masodik! 13 hetes kismama vagyok nem pedig 13 eves :)

Harmadik, koszonom hogy kijavitottad :)

2021. febr. 25. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vérnyomást mérték? Cukrot? Mind a kettő lehet ilyenkor, nagyon alacsony és nagyon magas is.
2021. febr. 25. 20:32
 5/18 A kérdező kommentje:

Tegnap nem mertek de elofordul hogy 90/60.

Lehetseges hogy leesett a vernyomasom/cukrom?

2021. febr. 25. 20:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Ma gondolom a felelemtol lettem rosszul
2021. febr. 25. 20:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a stressztől, fáradtságtól, alacsony vércukorszinttől, változó időjárástól... Szerintem próbáld magad megnyugtatni és realizálni, hogy nincs mitől félni. Ha nagyon aggódsz, hogy mi okozza, akkor beszélj egy orvossal, már csak azért is, hogy megnyugtasson. :) Minden rendben lesz. Normális ilyenkor, ha kicsit felborul a rendszer.
2021. febr. 25. 20:46
 8/18 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!! Es azt is hogy ilyen kedvesen valaszoltal!! :)

Lehet hogy ujra elkell kezdenem minden nap kavezni vagy ilyesmi.

De megprobalok nem felni

2021. febr. 25. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg az jutott eszembe, hogy terhesen a 3,5 l víz se túlzás egy nap. Iszol eleget?
2021. febr. 25. 21:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#3-mas: uhh basszus elnézést, tényleg nem 13 éves, bocsánat😁
2021. febr. 25. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!