Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ájulás/ ahoz közeli állapot,...

Ájulás/ ahoz közeli állapot, nehéz levegő vétel, rossz látás. Előfordult másnál is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég alacsony volt a terhességem elején a vérnyomásom így volt hogy szédültem.

Enyhültek ezek majd tegnap elmentem a boltba (szokásos bevásárlás) örültem mert rajtam kívül egy ember volt.

Odaértem a kasszához és éreztem alig kapok levegőt akadt fel a szemem és éreztem elfogok ájulni.

Segítettek kaptam vizet. Jobban lettem majd amikor kimentem a kocsihoz hánytam keveset.

Ma egyedül voltam itthon és eléggé féltem hogy újra megtörténik így a nehéz légzés ma is jelentkezett pánikrohammal.

Volt másnál is ilyen? Mitől lehetett?

Előre is köszönöm :)

13hkm

2021. febr. 25. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt bent túl meleg? Velem akkor fordult elő ilyen. Sajnos nem is tudtam boltba járni egész terhesség alatt.
2021. febr. 25. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem vegig extra alacsony volt a vernyomasom terhessegek alatt. De soha nem volt se szedules se ajulas. Mindig kerdeztek meres utam de nem nem volt.

Erdekes mert amugy voltam mar igy nem egyszer de akkor nem voltam terhes. El is ajultam mar meg szedultem is.

Szoval passz h mi okozza ...

2021. febr. 26. 07:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Lehet meg tobb vizet kellene innom akkor :/

Es hat melegnek piciket meleg volt de leginkabb akkor lett melegem mikor ugye rosszul lettem

2021. febr. 26. 07:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet több mindentől is, de először próbáld meg a víz mennyiségét emelni, viszont ha többször előfordul, akkor lehet a cukortól is. A dietetikusom szerint a terhesség maga is egy inzulinrezisztens állapot.
2021. febr. 26. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Hova lett a kérdésem
2021. febr. 26. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Vashiány is lehet esetleg.
2021. febr. 26. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Hol a kérdésem
2021. febr. 26. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a terhes vitamintol volt allandoan ez a tunetem. Kesobb este szedtem csak, alvas elott, majd ket naponta.
2021. febr. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!