Terhesség alatti rossz lelki állapot, túlzott aggódás, stressz, neadjisten gyász, okozhat koraszülést?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akik sajnos keresztük mentek hasonlón. 32 hetes vagyok, gond adódott a családban, nem részletezném. Többet keményedik a hasam, jobban fáj a derekam is. Persze többet is pihenek, szedek magnéziumot.2020. ápr. 29. 13:51
2/9 anonim válasza:
Nyugodj le semmibaj.Nagyon ritkán,de igen előfordul
3/9 anonim válasza:
Okozhat. Könnyű mondani, de ne idegeskedj.
4/9 anonim válasza:
38+5ön szültem úgy, hogy előtte 2 nappal temettem el a papámat akit a szomszéd szobában végzett ki a rák 4 hónap alatt
5/9 A kérdező kommentje:
4-es sajnálom :(
Az a baj, hogy ebben a vírusos időszakban alig találni orvost, aki komolyan veszi az embert, megvizsgálja, kezeli.
2020. ápr. 29. 14:05
6/9 anonim válasza:
igen, imadkozz Jezus beveben es.Isten megsegit amen csak higgyj
8/9 anonim válasza:
Nekem kétszer indult meg a szülés a stressztől, mind a kétszer sikerült bent tartani. Azóta feküdnöm kell, híreket nem olvasok, kizártam minden negatív dolgot. Nekem még a rutascorbint ajánlotta a doki. Én is 32 hetes vagyok, kitartás, már csak két hónap ;)
9/9 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok sajnos. Remélem minden rendben volt veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!