Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt koztetek elöregedett/...

Volt koztetek elöregedett/ elkezdett öregedni a méhlepénye már a 24. héten? Ha igen mennyire és mitol? Meddig húzta ki?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. szept. 29. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt. Már nem emlékszem mennyire és mikortól. De a dokim elküldött egy profhoz is.

Ó azt mondra ez lehet genetikai dolog, de hatással lehet az is rá h korábban masszív dohányos voltam (terhesség előtt 4 évvel tettem le)

Szóval leginkább bármitől lehet...

35 héten születtek az ikrek. De nem lepényleválás volt

2021. szept. 29. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen normális jelenség. 24-25.héttől kezd el öregedni.
2021. szept. 30. 05:22
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a 28. héten 2. fokban érett volt. 40+3 napra született a kicsi, de a 2 perces fájásoknál nagyon leesett a szívhang, így 2 orvos könyökölte ki belőlem. Olyan meszes volt a lepény, hogy körbemutogatták a rezidenseknek.
2021. szept. 30. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon megjártam,32 hetesen sürgősségi császároztak.Túl hamar öregedett el.

Persze nem kell megijedni,a kismamák javarésze akár a terhesség legvégéig kihúzzák,én pont egy voltam a millióból.

Vércukra rossz volt a kicsinek,így 1 hetet még bent töltöttünk,addigra 2000g (2000g alatt nem adnak haza babát) is meglett így haza jöhettünk az aprócska babánkal.Azóta sincs semmi baj.:)

2021. szept. 30. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!