Volt koztetek elöregedett/ elkezdett öregedni a méhlepénye már a 24. héten? Ha igen mennyire és mitol? Meddig húzta ki?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 21:05
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Nekem volt. Már nem emlékszem mennyire és mikortól. De a dokim elküldött egy profhoz is.
Ó azt mondra ez lehet genetikai dolog, de hatással lehet az is rá h korábban masszív dohányos voltam (terhesség előtt 4 évvel tettem le)
Szóval leginkább bármitől lehet...
35 héten születtek az ikrek. De nem lepényleválás volt
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális jelenség. 24-25.héttől kezd el öregedni.
4/5 anonim válasza:
Nekem a 28. héten 2. fokban érett volt. 40+3 napra született a kicsi, de a 2 perces fájásoknál nagyon leesett a szívhang, így 2 orvos könyökölte ki belőlem. Olyan meszes volt a lepény, hogy körbemutogatták a rezidenseknek.
5/5 anonim válasza:
Én nagyon megjártam,32 hetesen sürgősségi császároztak.Túl hamar öregedett el.
Persze nem kell megijedni,a kismamák javarésze akár a terhesség legvégéig kihúzzák,én pont egy voltam a millióból.
Vércukra rossz volt a kicsinek,így 1 hetet még bent töltöttünk,addigra 2000g (2000g alatt nem adnak haza babát) is meglett így haza jöhettünk az aprócska babánkal.Azóta sincs semmi baj.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!