Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 26 volt pém akkor már...

Ha 26 volt pém akkor már tesztelhetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 10:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És nálad mi a helyzet? Amúgy köszi
2010. szept. 1. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Szerintem csinalj egy tesztet, ha negativ, akkor probald meg rendezni a gondolataidat.

Eloszor is fogadd el, hogy nem vagy terhes.

Azutan mindent tegyel meg azert, hogy ne panikolj es ne gorcsosen akard a gyereket. Pozitivan, izgalommal lehet varni ra, de igy nem szabad, mert annal rosszabb neked.

Ket honap meg nem sok. Tudom, ocska duma, de igy igaz. Lehet, hogy csak fel ev mulva lesz gyerek, de addigra megorulsz, ha ezt folytatod, raadasul konnyen lehet, hogy a parod is megunja, nem fog neki tetszeni az uj ened es inkabb visszalep az elhatarozastol.

Ezt azert irom neked, mert amikor mi ugy dontottunk, hogy johet az elso baba, akkor kb azt csinaltam, mint te most. Ossze-vissza kapkodtam, homeroztem, de nem jol, mindent figyeltem magamon, de inkabb csak bebeszeltem a dolgokat. Allandoan ezen kattogott az agyam.

Annak ellenere, hogy a ferjem beszelt ra a gyerekvallalasra, ket honap hiszti es onsanyargatas utan elment tole a kedve, inkabb vissza akarta kapni a kedves, nyugodt, vicces, cserfes feleseget.

Szoval fel is hagytunk a probalkozassal, nehez volt, de elfogadtam.

Ket honapig tartott ez az allapot, majd tok spontan elkezdtunk nem vedekezni. Nem volt megbeszelve, csak eltuk az eletunket, szeretkeztunk, amikor a kedvunk tartotta, nem figyeltem semmit sem, olyan voltam, mint egyebkent is. Es csak az tunt fel, hogy az egyebkent orapontossagu mensim kesik, teherbe is estem.

Ez az egyik modszer, amit ajanlok.

A masik modszer pedig a teljesen tudomanyos megkozelites. A masodik babat kicsivel az elso szules utan vallaltuk, mensim mar volt, de nem tudtam, hogy van-e egyaltalan peteeresem. Rendeltem papircsikos ovutesztet 15 darabot (nem volt draga), a mensit koveto 5. naptol hasznaltam minden delutan ugyanabban az idoben. A hasznalat 11. napjan pozitiv lett. Addig is szeretkeztunk vedekezes nelkul, de az azt koveto harom napban igencsak belehuztunk. A kovetkezo mensim mar nem jott meg.

Nem kioktatni akarlak, hanem csak azert irtam le a tapasztalatomat, hogy lasd, jobban jarsz, ha nem izgulsz, nem kapkodsz ennyire, hanem lazan, higgadt fejjel kezeled ezt a dolgot.

2010. szept. 1. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

én már várandós vagyok, (11 hetes) csak gondoltam válaszolok neked. én a nem várt napján teszteltem +at. nehéz volt kivárni, de legalább egyértelműen le tudtam olvasni az eredmény. az is rossz, amikor találgatni kell, hogy ez vajon +, vagy -.

remélem te is hamarosan kezedben tarthatod a + tesztet. talán napokon belül? :)

2010. szept. 1. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszike a véleményedet! én holnapra tartogatom a tesztet!!kiváncs leszek meg vagyok hogy mi lesz
2010. szept. 1. 14:03
 15/19 A kérdező kommentje:
13:51 szerinted azért lehet halvány pozim?:)
2010. szept. 1. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ilyen korán én kizártnak tartom, ha nagyon nem bírod talán pénteken, de inkább szombaton reggel már mutathat valamit halványan. Hidd el, rengeteg tesztet elpazaroltam, én is korán kezdtem tesztelni:) De, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor holnap reggeltől nyugodtan tesztelgess, de még tuti negatív lesz, még ha meg is történt a fogantatás.
2010. szept. 1. 17:24
 17/19 anonim ***** válasza:
még be sem ágyazódott ha terhes vagy.hova akarsz ilyen korán tesztelni?ha 9.-ére nem várod akkor 9.-én tesztelj.
2010. szept. 2. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Persze, a biztosabb a nem várt napján a tesztelés.

Én, mint írtam, nem bírtam magammal és rengeteget teszteltem, nekem 3 különböző teszt is kimutatta a menzesz előtti 4-ik napon, igaz halványan, de látszott.

2010. szept. 3. 12:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy 4 napja nem érzek semmi. a mellem se fáj a méhem és a petefészkem néha néha szúr egy kicsit de nem olyan mint amilyen volt. Az mitől lehet?
2010. szept. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!