Szerintetek lehet baba? Vagy mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
június elsején jött meg utoljára a menszeszem.együtt voltunk a párommal 6.-án,15-16.-án és 18-19.-én. a mellem 16.-ától 20.-áig iszonyúan fájt a mellbimbómhoz alig lehetett hozzáérni,ma reggel pedig nagyon hányingerem volt de olyan szinten hogy öklendeztem és szédültem is.lehet hogy baba van a dologban?2010. jún. 22. 23:51
1/4 anonim válasza:
Nekem pont 2 éve június 1-én volt meg a mensim, de én csak július 8-án tesztetem, 5hét+3napos-an.
(Azóta 15 hós a lányom)
Szerintem nagyon korai még tesztelni, várj minimum 1 hetet.
2/4 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam hogy várok még egy hetet csak nem értettem miért fáj a mellem és miért voltam reggel rosszul.ráadásul nem is volt most olyan a menszeszem mint szokott
2010. jún. 23. 00:09
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben biztos nem bírnék várni... :)
Végül is megpróbálhatsz egy tesztet kilőni!Hátha már ott van a halvány csík. :)
4/4 anonim válasza:
Ha félidőben volt péd, akkor még az sem biztos, hogy beágyazódott. A tüneteid lehetnek pszichések is, ha nagyon akarod a babát. Én várnék azzal a teszttel a nemvártig, aznap már lehet, hogy mutatja, ha van baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!