Ha 26 volt pém akkor már tesztelhetek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 10:42
1/19 anonim válasza:
26.-án? még elég korai,ne tesztelj
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi! 9-én kellene meg jönni-e! És holnap akartam tesztet venni? És miért ne most teszteljek? A 10%-os teszt se mutatná ki?
2010. szept. 1. 10:58
3/19 anonim válasza:
biztos, hogy nem mutatná ki, mert még csak 6 nap telt el. ha nagyon akarod, akkor 7-én tesztelj. és 10-esel mindenképp.
4/19 A kérdező kommentje:
Meg volt a havim agu.12-én és két napos volt. Utána minden bajom volt.Fájt a mellem de az nagyon szúrt a bal meg a jobb pete fészkem meg néha a méhembe is meg a hüvelyembe. Derekam majd le szakadt. És ezért gondoltam. Kevés a folyásom is ilyen testápolós.
2010. szept. 1. 11:17
5/19 A kérdező kommentje:
Ja és a és nagyon kevés volt a vérzésem inkább barna volt
2010. szept. 1. 11:18
6/19 anonim válasza:
akkor pedig honnan tudod a peteérésed napját? ha korábbi a terhesség, akkor peteérésed sem lehetett
7/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor én már nem tudom..Már lassan ott leszek, hogy nem fog érdekelni!! Mert már kezdek bele fáradni.Mindent olvasok itt de nem tudom, hogy akkor most velem mi lehet.Már elegem van .Nagyon szeretnék babát. Ja meg meg is írták, hogy akkor 26-án volt csak azért. Már nem tom, hogy mit higgyek
2010. szept. 1. 11:30
8/19 A kérdező kommentje:
Sokszor már sírni tudnék!!!:(:(:(.Nagyon el vok keseredve
2010. szept. 1. 11:31
9/19 A kérdező kommentje:
Már rendesen rosszul vagyok. De ez megy két hónapja hogy ilyen a mensim de csak még most vannak olyan tünetem mintha terhes lennék. Kb 3-4 hete. Meg nagyon meg is vk hízva. a párom is mondta, hogy a melleim is nagyok. Meg hamar ideges leszek, vagy van olyan amikor be fordulok és depis leszek. Akkor ez miért van???
2010. szept. 1. 11:35
10/19 anonim válasza:
csinálj egy tesztet, legalább tisztán látsz. de ha negatív, ki tudja, lehet, hogy most jött össze, akkor még nem fogja mutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!