Más kismamát is foglalkoztat még a h1n1?
hogy érted?
én most sem fogom beoltatni magam, mert még most is vitatják, hogy van-e káros hatása az oltásnak. közben pedig reménykedem, hogy idén se betegszem meg.
Arra gondolok,hogy most hogy itt az ősz jönnek a hidegebb idők,megint "lehet" aggódni emiatt:(
Vagy csak én aggódom megint:)
Sima influenza ellen is minden évben kell oltatni, persze, hogy nem véd örökké egy oltás.
Én tavaly csak a sima ellenit adattam be, de idén azt hiszem, persze majd az orvosom véleménye lesz a fontos, hogy beadatom, pláne, hogy egyben lesz a 2 oltás :S
Sajnos azt láttuk tavaly, hogy nagyobb a kockázata annak, ha nem adatnám be így terhesen, mintha igen, olyanról nem hallottam, hogy kismamánál gondot csinált volna az oltás, olyan eset viszont bőven volt, amikor be nem oltott kismamák és babák kerültek válságos állapotba, stb...
Véleményem szerint a kisebb kockázat az oltás... de még van idő eldönteni.
Ne is mond! Tegnap mikor meghallottam a hiradóba, a lélegzetem is elállt:(, de...
Tavaly sem adattam be magamnak, és gyanitom most sem fogom! A szokásos évi influenza mizéria meg...nem is értem! Azért vagyunk ilyen (elnézést a kifejezésért), de táposok, mert mindig adatni kell az a rohadt szérumot! Miért fél a magyar ember egy kis fosástól, meg hányástól??
Jó mondjuk h1n1 esetén igencsak nem erről van szó, de bizok benne hogy most sem fogjuk elkapni.
Párom egész nap városról városra jár, emberekkel érintkezik, egész nap...Tavaly sem volt baja. Én vendéglátós volt, ugyanezt tettem én is, és nem lett bajom!
Apám buszt vezet pesten, ő neki sem lett semmi baja. Neki volt egy nagyon jó házi gyógyszere: napi szinten reggel-este két narancs, bele egy citrom, lefacsarta és azt itta! Nagyon jó C vitamin forrás:)! GYanitom követem ismételten a példáját:)!!
Ki van ez találva...gyógyszermaffia meg a szokásos!
Minden jót mindenkinek! Vigyázzatok magatokra:)!
Üdv 34 hetes pocis
Hát, Ti tudjátok!
Én tavaly ősszel a 32-33. héten adattam be (orvos létemre) a h1n1 elleni oltást, pedig előtte én is beoltotam a családot, s mondtam, hogy na nekem nem kell. Hát talán jobban jártam így, a kislányom (s nem mellesleg én is, nem nélkülem nő fel, mint a szegény Kismama mellett) teljesen egészségesek vagyunk... Szerintem ha az ember gyermeket vállal, kicsit tovább kéne néznie az orránál. Igazatok van, nagyon fel van fújva, és szerintem nagyon el van rontva a "kampányoldala". DE védőoltások márpedig kellenek.
Amúgy a maszk kb. annyit ér, mint halottnak a csók... Megfogsz valamit a boltban, a levegőből a kötőhártyádra is kerülhet (azt ugye nem takarod be)...
Én nem állok semmilyen gyógyszercéggel kapcsolatban, de azt hiszem, idén is be fogom oltatni magam, s ha lesz a kislányomnak megfelelő összetételű oltóanyag, őt is.
Minden szépet Nektek, kívánom, hogy oltás nélkül is mindenki egészségben várja a babáját! És szép szülésélményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!