Barátnőmről kiderült, hogy 6 hetes terhes. 3 napja ivott egy Neocitránt, aminek csak most nézte meg a tájékoztatóját, miszerint a terhesség első 3 hónapjában nem szedhető. Ettől az egy adagtól lehet valami baja a babának?
Figyelt kérdés
2007. dec. 27. 16:29
1/4 anonim válasza:
Én is szedtem gyógyszert náthára,ráadásul cataflant stb.
mert még nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Ne aggódjatok még nagyon picike a baba,nem lehet baja.Most már azonban figyeljen oda ezekre a dolgokra.
A neo citrán nem hiszem, hogy olyan erős gyógyszer leen ami bajt okozhat.
Sok sikert és gratulálok:)
7 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
ÉN IS AMIKOR MÉG NEM TUDTAM,HOGY TERHES VAGYOK NEOCITRÁNT ITTAM,NEM IS KEVESET,MEG FORRO FÜRDÖT VETTEM UTÁNA,MA MÁR 18 HETES TERHES LESZEK.SEMMI BAJ.
3/4 anonim válasza:
Szia.Ebben a korai szakaszban még nincsen kifejlödve a köldökzsinór.Ne aggódj,az embriónak nem esett baja.Ezután akár fejfa´jás,akár nátha lessz,próba´lja kerülni a gyógyszereket.
36hetes kismama.
4/4 anonim válasza:
Ha rá van írva, akkor nem véletlenül van ráírva, az első harmadban nagyon sérülékenyek a kicsik. De szerintem 1-től nem lesz baja a kicsinek. Amúgy sem sérülésre kell gondolni, hanem arra, hogy elmegy a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!