12 hetes terhes vagyok és lázas. Sürgősen kellene valami lázcsillapító, ibuprofen-t bevehetek?
Sajnos már nem érem el az orvosom, hogy mit lenne szabad bevenni. Egyedül vagyok itthon és olyan rosszul vagyok, hogy nem bírok lemenni a gyógyszertárba ott megkérdezni. Csak ibuprofen van itthon, de úgy olvastam azt nem tanácsos bevenni.
Vajon ha csak most egyszer veszek be sos-be, akkor az is káros lenne?
Ben uront is vehetsz be, én fejfájásra azt szoktam, de láz csillapito is.
Paracetamolt lehet szedni terhesség alatt
Remeljuk, csak megfaztal.
En most voltam nem olyan reg beteg, rubophent lehet szedni. Nekem az ugyeleten azt mondtak,hogy 37.8-tol szedjem be, ha nem akar lemenni, akkor vizes borogatas a labfejre, kezfejre, homlokra. Huto furdo terhesen pedig TILOS!! Meg ezekhez emlitettek nekem,hogy egy 2l-es uvegbe viz es be a fagyasztoba. Aztan mikor tenyleg jo hideg, 20 percenkent 1-2 kortyot igyal. Nekem hasznalt, de ha faj a torkod akkor nem ez lesz a legjobb megoldas neked.
Jobbulast!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!