Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi erős, egész napos...

Terhességi erős, egész napos hányinger. Mi segített rajtatok?

Figyelt kérdés

1 hete annyira hányingerem van, hogy csak feküdni tudok, ha felállok szédülők és a fejem is elkezd fájni. Napi 2-3szor hányok is, reggel általában epét. Rengeteg a nyálam. Ég a gyomrom, semmi étvágyam, mindentől hányinger kerülget..

Sajnos még csak a 7 hétben járok.

Valakivel beszélgetnék vagy tanácsnak örülnék, hogy élte ezt a helyzetet túl

2021. szept. 24. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a sok pihenés és a kekszek segítettek. Néha egy kis sós chips. Úgy a 17. hétig mást nem is nagyon vett be a gyomrom.
2021. szept. 24. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Semmi nem segít.

Nekem főleg reggel nagyon gáz a helyzet, nagyon nem esik jól, de betömök mindig pár falatot (pirítóst, kekszet, puffasztott rizst, vagy valamit) és akkor kevésbé indul brutálisan a nap. Ha ezt nem teszem meg, akkor 15 perccel felkelés után visszadőlök és eszméletlen rosszul leszek, émelygek, hányok, leesik a vérnyomásom és nem tudom elkezdeni a napot.

2021. szept. 24. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan így vagyok, szintén hetedik hétben. Azt próbálom most, hogy rágcsálni mindig valamit, de ez is borzasztó, mert nem kívánok semmit se enni se inni.
2021. szept. 25. 20:11
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekem semmi nem segített pedig próbáltam hideg kólát, kekszet, sós rágcsálnivalót... reggelire egy ideig használt a hideg kakaó de egy idő után azt is kihánytam. 20. hét után kezdett enyhülni valamelyest. De addig meg akartam halni minden nap azt hittem sosem lesz vége😣😬 Kitartást!
2021. szept. 27. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!