Lehetséges, hogy attól, hogy elkezdtem vérhigítót szúrni csökkentek a terhességi tüneteim? A 6.hétben vagyok és a 2.szuri után gyengébb lett a hányinger, alig érzèkeny már a mellem.
Figyelt kérdés
Orvost nem igen tudok megkérdezni, mert mindenki szabadságon van. Ezért titeket kérdezlek. Köszönöm!2021. aug. 22. 08:28
1/5 anonim válasza:
A terhességi tünet nem azt jelenti, hogy 0-24ben érzed az elkövetkezendő 8 hónapban. Van amikor jobban rádjön de lehet, hogy lesz olyan, hogy semmit nem érzel
2/5 anonim válasza:
Nem. A tünetek véletlenszerűen jönnek-mennek, vérhigítótól függetlenül.
3/5 anonim válasza:
Nekem már próbálkozás alatt szúrni kellett a clexane-t, nincs kapcsolatban a terhes tünetekkel.
Én végig nagyon rosszul voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Persze, nem gondolom, hogy mostantól még 8 hónapig lesznek tüneteim. De úgy gondoltam, h ami az első trimeszterben előjött, az a trimeszter végéig, kisebb-nagyobb intenzitással marad és nem szűnik meg napokra.
De mostanra szerencsére visszatért az émelygés. ;)
Első várandósságom, nincs még tapasztalatom és nem egyszerűen jött össze - biztos nem aggódnék ennyit, ha első csettintésre teherbe estem volna, mondjuk 10 évvel ezelőtt. :)
Köszönöm még egyszer és ezentúl igyekszem nem aggódni, ha újra elmúlik vmelyik tünet.
2021. aug. 22. 18:44
5/5 anonim válasza:
ne agodjál,nem lesz baj.sajnálom, hogy szurni kell magad. szurás nem függ össze,terhes tóneteidel. véletlenszerüen jönnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!