Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi erős, egész napos...

Terhességi erős, egész napos hányinger. Mi segített rajtatok?

Figyelt kérdés

1 hete annyira hányingerem van, hogy csak feküdni tudok, ha felállok szédülők és a fejem is elkezd fájni. Napi 2-3szor hányok is, reggel általában epét. Rengeteg a nyálam. Ég a gyomrom, semmi étvágyam, mindentől hányinger kerülget..

Sajnos még csak a 7 hétben járok.

Valakivel beszélgetnék vagy tanácsnak örülnék, hogy élte ezt a helyzetet túl

2021. szept. 24. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Jeges italok/vizes fagyik. Es az ido.
2021. szept. 24. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Tudom, hogy nem kívánsz semmit, de nekem segített ha ettem (ropi-keksz, vizes zabkása, semmi különös). Üres gyomorral sokkal rosszabb volt.

Ezen kívül csak az idő, meg kellett várnom, míg elmúlik. Szerencsére nekem a 13. héten olyan volt, mintha egy csapásra elvágták volna, pedig addig egész álló nap rosszul voltam.

2021. szept. 24. 09:58
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

pattogatott kukorica! (sima sós, nem sajtos)

az egyetlen dolog, amit bevett a gyomrom a 7-11. héten...

2021. szept. 24. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a cola mindig segített
2021. szept. 24. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Az idő és a nagyon hideg Cola.

De egy idő után az volt ami egyúttal ártott is,sok lett a gyomorsavam és akkor meg amiatt hánytam.

2021. szept. 24. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Üres pirítóst ettem és vizet ittam hetekig. Más nem ment le.
2021. szept. 24. 10:32
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg az a titok szerintem, hogy sose hagyd teljesen kiürülni a gyomrod. Készíts az ágyad mellé egy kis háztartási kekszet. Én ébredés után, bár rohadtul nem esett jól, de még fekvő helyzetben megettem 3-4 db kekszet és csak utána keltem ki az ágyból. Ez segített kicsit, illetve napközben is mindig rágcsáltam valamit, akkor is, ha egyáltalán nem esett jól. De én így kihúztam, hogy egyszer sem hánytam. 11.héten már szinte teljesen jól voltam. Kitartást!
2021. szept. 24. 10:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy csináltam,hogy mindig ettem valamit,de akkor meg azért hánytam,nagyon rossz volt.Lehetett egy rendes adag étel,kis adag étel,vagy csak pár falat,lehetett teljesen üres a gyomrom én akkor is hánytam.Kekszel is,ropival is,mindenhogy..😅
2021. szept. 24. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
5.hétől-16.hétig tart.keksz,szőlőcukor,kenyér,péksütemény,viz,kola,fagyi
2021. szept. 24. 11:31
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a 6-7. Héten volt ez, egy, hétig az ágyból nem tudtam felkelni. SEMMI nem segitett, se az evés, se a, kóla, se a gyömbér semmi, egyedül valamennyit picikét az akupresszuras hanyinger elleni karkotom.
2021. szept. 24. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!