Megkaptam a kombinált teszt eredményét. Közepes kockázat jött ki Down - kórra. 13 + 4 hetes vagyok. Hogyan tovább?
Akkor ha fizetőst akarsz nem kell beszélni senkivel, felhívod a kiszemelt helyet ahol leveszik kérsz időpontot és elmész. Verifit csináltattam a sotén, down jött ki, ott intézték is a hasbaszurit mert csak annak az eredményével lehetett megszakítani, kb 1 hét volt a vérteszt eredménye után a megszakítás.
De a közepes kombi miatt ne agódj minden rendben lesz, de a megnyugvás miatt csináltass vértesztet.
Orrcsont volt, tarkóredő nagykönyv szerinti az áramlás volt egyedül ami nem volt jó Downos baba volt. Isminek redő 3.5 áramlás nekik is rossz egészséges baba.
Sajnos ezek sem mindig adnak pontos képet.
Kedves kérdező!
Végül csináltattál másik tesztet is??
Nagyon nagyon hasonló lett az én eredményem is 😔
Teljesen kétségbe vagyok esve. Egyedül az ad egy kis reményt, hogy az ultrahangon mindent rendben találtak.
Köszönöm a választ kérdező!
Én is voltam azóta egy másik teszten, várjuk az eredményt, de borzasztó idegőrlő, már konkrétan rémálmaim vannak.
Alapból aggódós a természetem sajnos.
Szurkolok neked is 🤞🙏🙏
Én is szorítok nektek! <3
Mi megbeszéltük babóval, hogy egészséges és semmi baj nem lesz :D és bízunk a legjobbakban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!