A terhes nőknek tényleg gyakran vannak szélgörcsei? (Magyarán sokat szellentenek?)
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 19:51
2/10 anonim válasza:
2.terhességem, 39.hét. én ellenpélda vagyok 🤷♀️
4/10 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben volt ez, fú, de puffadtam. Aztán jobb lett.
5/10 anonim válasza:
Ritka, aki nem*
Sok oka van..
Az egyik legfőbb a progeszteron szint emelkedése..
Amelyik terhességemnél pótlás kellett, ott a szelek is kevesebbek voltak egyébként.
6/10 anonim válasza:
Ha az ember kettő helyett eszik, fingani is kettő helyett kell.
Ilyen egyszerű.
7/10 anonim válasza:
38 hetes vagyok, és egész terhesség alatt ugyanannyit pukiztam, mint előtte.
8/10 anonim válasza:
4gyermekem van,nekem az 1trimeszterre ez igaz volt mindnél,mellette meg végig székrekedéssel kűzdöttem,és azon sajnos semmi nem segített,pedig már szilvalekvárt is ettem tejjel.
9/10 anonim válasza:
Igen. Teljesen megváltozik a bélműködés.
10/10 anonim válasza:
Ajjajj, de még mennyit😅
Az 1.trimeszterben estére mindig úgy fel voltam puffadva, mint aki kb a félidőnél jár. Most vagyok 15 hetes, a progit már elhagytam jó ideje, de még mindig szépeket tudok alkotni😄
Sőt néha olyan szélgörcsöm van, hogy félek valami baj van. Mondjuk nekem az átlaggal ellentétben hasmenésem is van székrekedés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!