A terhesség alatt is van méhnyaknyáka a nőknek? Vagy erre az időre megszűnik, esetleg más állagú lesz?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés, hogy hogyan tudom felismerni a terhességet a nagyon korai szakaszban?2020. jún. 9. 22:35
1/2 anonim válasza:
Igen, van
Nekem krémes
Majd vizes volt..
“Termékenységtudat”-tal “hormonmentes” Janka foglalkozik.. / vlogger/
2/2 anonim válasza:
Természetesen van, sőt, általában több is, mint nem terhesen. Az állagára semmilyen szabály nincs, lehet krémes, bő vizes, stb. (Nekem az első trimeszterben mindháromszor krémes volt, de ez nem törvényszerű.)
Terhességről megbizonyosodni LEGKORÁBBAN hcg vérvizsgálattal, illetve otthoni vizeletteszttel lehet. A tünetek (nyák, szurkálások, mellfájás, stb.) semmiben nem mérvadóak. Nőgyógyász tapintással, ultrahanggal a POZITÍV vizeletteszt után 10-14 nappal tud először bármi érdemlegeset megállapítani, szóval nem érdemes sietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!