Kinek jott be a baba nemere valo tippeles a terhessegi tunetek altal?
Gondolok itt az edes vagy savanyut kivan, vagy hogy vannak e rosszulletek akkor lany ha nincs akkor fiu? Stb..
Extra kerdes: Olvastam hogy van olyan teoria is ahol a baba fejformajabol tippelik a nemet. Ha kereken ivelt lany ha elesebb es nem szabalyossan kerek akkor fiu.
Az, hoyg ki mit kíván meg mennyire van rosszul, csak babona, nekem 4 gyerek közül egynél sem stimmelt.
A gyerek fejét meg csak akkor lehet rendesen látni, ha már megszületett, akkor meg eleve tudod, milyen nemü
A családban és ismeretségi körben az “vált be”, hogy a hányinger végül lányt jelentett, aki nem émelygett annak fia született. Nekem is fiam született, én sem voltam hányingeres.
Én úgy tudom, hogy tudományosan alá van támasztva, hogy ha ovuláció előtt van együtt a pár és a katonák túlélik a várakozást, akkor nagy eséllyel lány születik, mert a női kromoszómával rendelkező ivarsejt tovább bírja. De kiemelem újra: NAGY ESÉLLYEL. Azaz nem garantált.
Elsö gyerek: savanyú ételek kivánása, sok hányás - lány lett
Második: semmiféle kívánás, nem hánytam - lány lett
Harmadik: édességek kívánása, sok hányás - fiú lett.
Elsőnél 22. hetig hanytam, csokit, edeset nem kivantam abszolut, lany lett.
Masodiknal semmilyen rosszullet vagy hanyinger nem volt, tonnaszamra tudtam volna ennina csokit, lany lett. :)
Penteten megyek orvoshoz, akkor derul majd ki a baba neme ha megmutatja magat.
Nekem is mindenki masra tippel:D
Koszonom a valaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!