Terhes nőknek, lányoknak evidens, hogy a magzat nyomja a húgyhólyagjàt és előfordulnak balesetek? Mire kell szàmítsak?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 08:02
1/15 anonim válasza:
Nekem terhesen sem a hugyhólyagommal nem voltak bajok, se baleset nem történt sosem.
2/15 anonim válasza:
Van akinél ez előjön, van akinél nem, egyénfüggő, sőt függ a baba fekvésétől , méretétől, a hólyag beidegződésétől, stb.
Én már láttam kismamát kétségbeesett arccal a vécé felé rohanni, miközben patakokban folyt le a combján a pisi🤫
3/15 A kérdező kommentje:
Az nagyon kellemetlen lehet basszus :((
2020. szept. 23. 08:54
4/15 anonim válasza:
Nekem abszolút nem volt ezzel problémám. Kegel-gyakorlatok nagyon hasznosak!
5/15 anonim válasza:
Egyik terhességem él sem volt ilyen. Tény h gyakrabban jártam a mosdóba, de se baleset, se olyan mértékű tarthatatlanság nem volt szerencsére. Pedig az ikreknél már tényleg olyan pocakom volt h csoda h elfértek...
Nyilván van ilyen, de nem hinném h ez a jellemző
6/15 anonim válasza:
Én 37 hetes vagyok és sokszor nyomja a baba a hugyhólyagomat, így van amikor 5 percenként járok pisilni, de baleset velem még sose történt.
7/15 A kérdező kommentje:
És ilyenkor van is vizelet vagy csak az inger van meg?
2020. szept. 23. 11:10
8/15 anonim válasza:
Nekem még csak sűrűbben se kellett mennem, pont ugyanolyan volt, mint terhesség előtt, a folyadékfogyasztásomtól függött a dolog. Nem törvényszerű, hogy bezavar.
9/15 anonim válasza:
Nekem rengetegszer kellett mennem pisilni (a végén már volt, hogy éjszaka 10 percenként jártam), de baleset szerencsére nem volt. Mondjuk egy párszor úgy belerúgott a hólyagomba, hogy akkor úgy éreztem biztos bepisilek, de végül nem történt meg.
10/15 anonim válasza:
Én ilyenkor pisiltem is.
Nem csak az inger volt
Bár tudatosan figyelt is arra h elég folyadékot igyak, tehát gondolom a több bevitel miatt is mentem gyakrabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!