Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elősegíthette-e a homoszexualitás kialakulását az, hogy magzati korban lányt akartak a szülők, de fiú gyermek született?
Régebben igen ez volt a hozzállás.
Evvel magyarázták.
Miért pontoztátok le a négyest?
Nekem gyakran mondták, hogy lánynak vártak és néha a szememre is vetették, hogy akkor minden sokkal könnyebb is lenne. (mármint a szülők mondták ezt)
Emiatt egyfajta bűntudatom van, hogy nem lettem az és ezzel megnehezítettem az életüket.
Tudom, hogy ez nem így van, de mégis bánt és nem tudok 100%-osan azonosulni a férfi önmagammal és a férfiassággal, gyakran vannak olyan vágyaim amikben nőként, sztereotip női szerepet töltök be.
Nem vagyok homoszexuális, ugyanakkor vannak homo erotikus vágyálmaim, nőkkel képtelen vagyok hosszú párkapcsolatra a szexet pedig nem élvezem igazán, sokkal izgatóbbak azok a fantáziák, amelyekben férfiak nőként bánnak velem, ugyanakkor nem érzem helyesnek, hogy megtegyem mert valahol kiábrándítónak tartom a férfi testet.
Ennek pedig nyilván a fiatalkori dolgokhoz van köze.
Nem lehet tudni, hogy mi mennyire befolyásolja a homoszexualitás kialakulását. Egyelőre tudtommal annyit lehet tudni, hogy genetikai háttere biztosan van.
Amerikában volt egy srác, akinek csecsemőkorában elrontották a körülmetélését, majd "megoldásként" leoperálták a péniszét és a szülei nőként nevelték fel, mégsem lett homoszexuális.
Ez már a fogamzáskor eldől .A génekkel öröklődik,méghozzá anyai ágról .Nem megrendelésre alakul ki .
1 melegnek,vagy bi nek sem ez a hobbija .
Nos, a legújabb kutatások szerint az anya gondolatai, ilyen jellegű érzelmei/érzései igenis lehetnek befolyással a születendő gyermek nemi identitására. NEM feltétlenül fogja eldönteni, de LEHET rá hatással.
Persze ez csak EGY tényező, a homo/biszexualitás teljes, valódi hátterét még mai napig kutatják.
Engem is lánynak vártak, fiú lettem, és bi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!