Nem érzem a baba mozgását ez baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!22hetes terhes vagyok!Minden nap reggel és este szoktam érezni a babucit de akkor se olyan sokágig.De tegnap este nem éreztem és még ma se és e mellé még jön az,hogy jobb oldalon görcsöl a vesém.Aggódnom kéne nagyon?2021. szept. 19. 15:24
1/10 anonim válasza:
Hidegfront van, ilyenkor lustábbak. Illetve még az elején vagy, nem kell mindennap érezni, kb. a 24. héttől “kell” mindennap érezni, de az sem törvényszerű, lehet pont akkor aktív, amikor te alszol.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Igen tudom,hogy még nem kell mindig éreznem a mozgását de már 2-3hete megvan az a rendszer,hogy reggel és este lefekvésnél "köszön".Csak finoman tudatja,hogy itt vagyok anya.De tegnap este es ma reggel se éreztem és remélem ez tényleg nem baj.
2021. szept. 19. 15:47
3/10 anonim válasza:
Éves után pihenj le, és figyelj. Ma este sem érzed azért érdemes lenne megnézetni.
4/10 anonim válasza:
23 hetesen én se éreztem egy napig,én mentem a védőnőmhöz egy szívhang figyelésre. Első terhességem 7 hetesen elhalt így alapból paráztam. Ha megnyugtat te is nezesd meg,vagy kérj kölcsön egy szívhang figyelőt. Kövi terhességemnél tuti beszerzek egyet mert a fiam sokszor megijesztett a lustaságával. De hidegfront van,ilyenkor hajlamosak lustábbak lenni. :)
5/10 anonim válasza:
Ennyi idősen nekem is volt olyan, hogy egy-másfél napig nem éreztem.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám biztosra.Nem vagyok benne bíztos viszont a jobb vesém még mindig görcsöl enyhén az normális?
2021. szept. 20. 08:11
8/10 anonim válasza:
Ha megnyugtat,menj el orvoshoz vagy a védőnővel beszélj meg egy időpontot. 23 hetesen nekem is így volt pár napig,de azóta nagyon aktív.
9/10 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél fájt a végén. Illetve valami, amit nem is tudtam pontosan beazonosítani. Aztán egyik vizeletböl kiderult hogy besehpmokom van. Nem mondok hogy neked is az van, de lehet. Mikor mész dokihoz? Említsd meg neki ezeket. Vagy kérj soron kívül időpontot.
10/10 A kérdező kommentje:
Egyéb probléma miatt is szerettem volna előbbi időpontot de 1 hónap mulvára kaptam.De az most 28.a lesz.Ugyhogy mindenkepp megemlítem
2021. szept. 20. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!