Még nem érzem a baba mozgását, de tegnap óta csak egy helyen van folyamatosan. Ez bajt jelenthet?
Csak én nem értem a kérdésed?
A kérdésben: nem érzem a mozgását, de 1 helyen van folyamatosan. Ha nem érzed, honnan tudod, hogy ugyan ott van?!
A kifejtesben meg azt írod, szépen lehet érezni. Most akkor mi van?!
Állandoan "változtassa" (változtatja 😉😂) a helyét, az uh-n is láttad, érzed is, akkor hogy van egyhelyben?!
15hetesen még nagyon érezned sem kell, nem ezen parázni...
Ott van, ahol jól érzi magát...
A 16.héttől csak a jobb oldalon éreztem a babát
A 24.héten kezdett el néha a bal oldalon is ficánkolni
De a mai napig (most 32 hetes vagyok) csak a jobb oldalon van 90%ban
A mozgását is a 20.héten éreztem először
1es, ezek szerint csak Te nem :) amit kiemelsz idézőjelben, az teljesen helyen a szövegkörnyezetben! :) szövegértést... a magzatot lehet érezni, hol van, tapintásra.. nem a mozgását :)
2,3 köszönöm :) :) megnyugtattatok! :) azt, hogy hol van a baba már 2 hete érzem, állandóan a hasfalamnál van, ott kemény egy pontban, ahogy telik az idő, minél nagyobb :) nyilván nem nyomkodom, simításra érezni.
Kitapintod a gyereket?! Akkor te profi vagy :D
2.babám, 24.héten, de még most sem lehet kitapintani, pedig felesleg sincs rajtam...
Hozzáteszem, a doki sem tudja.
Amit szerintem te kitapintásnak vélsz, az a méhed, semmi más
Biztos a baba az, már 3 doki is mondta :D azt, hogy hogy lehetséges nem kérdeztem, mivel egyik sem lepődött meg :D
A méhem annál jóval nagyobb már, és azért az nem lenne játék, ha folyamatosan kemény lenne :)
Így helyezkedik a baba, körbeveszi a hasfalad, a méhed fala, a magzatburok, a víz.
De TE a különleges biztos érzed a magzazot.
A mozgást 16.hét után fogod érezni leghamarabb.
Nem tudom miért vagy ekkora pofájú.
Idézem tőled:
"Még nem érzem a baba mozgását, de tegnap óta csak egy helyen van folyamatosan. Ez bajt jelenthet?"
Tehát 15 hetesen nem érzed a baba mozgását, azért írtam, hogy a 16.héttől lehet. Gondoltam megnyugtatlak, hogy normális. Te tudod mit, én a helyedben aggódnék tovább. Magam miatt fixen.
És én vagyok rossz szövegértésből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!