Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyiszer kell érezni a baba...

Mennyiszer kell érezni a baba mozgását? 26hetes vagyok, érzem minden nap, de csak párat rúg és kB annyi..

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így volt, később kezdett óránként is sokat mozogni. Vannak lustább babák és aktívabbak. Abban se hasonlítanak, hogy mennyire erőseket rúgnak. Az én fiam igazi úriember, nagyon ritkán rúg a köldökömbe :D De az is inkább csak kellemetlen, nem fájó érzés. Van akit meg jól szétrugdos a gyerek... :D

36 hkm

2021. febr. 17. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:

na olyan még nem is történt, hogy fájjon amit csinál 😅 mondjuk az nem is baj, bár akkor legalább tudnám, hogy jól van. Ha hasam se túl nagy, amiatt is aggódok 😏

Gondolgom számít az is, hogy mellső falon van a lepény.

2021. febr. 17. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne parazz rá, vannak akik alapból kisebbek, genetika... :) vannak, akik amúgy is nyugodtabbak, eljátszanak egész délelőtt egyhelyben a legoval pl., vannak akik pörgős gyerekek, meg nem állnak egész nap
2021. febr. 17. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:

A hasad még csak ezután kezd nagyot nőni, meglátod! :) Nekem legalábbis ilyentájt kezdett el igazán nőni, mostmár elég nagy, de nem érzem/látom úgy, hogy szétdurrannék, de nem is bánom, az se olyan jó :D

2021. febr. 17. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 23-29. hét között volt a legaktívabb, de akkor is időszakosan, szóval délelőtt 8-tól délig kb. meg sem mozdult, délután 5 után meg nem lehetett lelőni :)

De simán voltak olyan napok, mikor alig mozdult, általában mikor hidegfront jött. Most 32 hetesen már kevesebbet mozog, rugdos, gondolom kevesebb a helye is bent, viszont olyanokat tud rúgni és bökni, hogy az már tényleg nem esik jól :D

2021. febr. 17. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Vard ki a kovetkezo 5-6 hetet, visszasirod, hogy nem rugja le a vesedet :D
2021. febr. 17. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!