Mennyiszer kell érezni a baba mozgását? 26hetes vagyok, érzem minden nap, de csak párat rúg és kB annyi..

Nekem is így volt, később kezdett óránként is sokat mozogni. Vannak lustább babák és aktívabbak. Abban se hasonlítanak, hogy mennyire erőseket rúgnak. Az én fiam igazi úriember, nagyon ritkán rúg a köldökömbe :D De az is inkább csak kellemetlen, nem fájó érzés. Van akit meg jól szétrugdos a gyerek... :D
36 hkm
na olyan még nem is történt, hogy fájjon amit csinál 😅 mondjuk az nem is baj, bár akkor legalább tudnám, hogy jól van. Ha hasam se túl nagy, amiatt is aggódok 😏
Gondolgom számít az is, hogy mellső falon van a lepény.

A hasad még csak ezután kezd nagyot nőni, meglátod! :) Nekem legalábbis ilyentájt kezdett el igazán nőni, mostmár elég nagy, de nem érzem/látom úgy, hogy szétdurrannék, de nem is bánom, az se olyan jó :D

Nekem a 23-29. hét között volt a legaktívabb, de akkor is időszakosan, szóval délelőtt 8-tól délig kb. meg sem mozdult, délután 5 után meg nem lehetett lelőni :)
De simán voltak olyan napok, mikor alig mozdult, általában mikor hidegfront jött. Most 32 hetesen már kevesebbet mozog, rugdos, gondolom kevesebb a helye is bent, viszont olyanokat tud rúgni és bökni, hogy az már tényleg nem esik jól :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!