Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész napi hányás mennyire...

Egész napi hányás mennyire normális?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok. 2 hete folyamatosan hányok. Este kezdek csak jobban lenni olyan 9 óra után. Szinte semmilyen étel nem akar bent maradni, próbáltam keveset enni, több részletben de az sem segített. Nagyon sok epét hányok, nagyon fáj már a jobb oldalam, a derekam, nincs erőm. Egész nap csak alszom, fekszem. Ha megmozdulok egyből hányingerem van, fa felállok, mozgok szintúgy. Terhesség kezdete óta fogyok. Egyszer voltam csak orvosnál, ő meg csak annyit mondott hogy majd elmúlik.

Ilyen durva rosszullétek mennyire normálisak?

Túlélő technika hányás ellen?

Előre is köszönöm!

2021. szept. 14. 17:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hová mehetnék orvoshoz?

Most költözünk, ismeretlen a környék, TAJ kártyáink sincsenek itt. Megnéztem melyik háziorvosi körzetbe tartozunk de ugye nincsenek itt a kártyáink. Menjünk be a háziorvosi ügyeletre este? Ott biztos fogadnak nem?

2021. szept. 16. 10:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát,taj és lakcím kártya nélkül már nem fogadnak.Ideiglenes lakcímkártya van,gondolom volt eszed és már rég elmentél kikérni az új lakóhelyedre,mivel terhes vagy és 12.héig nem maradhatsz le védőnői vizsgálatról,terhesgondozásról,nőgyógyászati vizsgálatról,minimum a genetikai ultrahang és az ahhoz tartozó vérvételekről.

Ha ezek a 12.hétig nincsenek meg nem tudják a babakönyvbe bele írni és az baj neked is,és babának is.

Húzz bele,helyetted senki nem fogja megoldani,hogy orvoshoz juss,most a legkisebb bajod a hányás.Én is rengeteget hánytam.

2021. szept. 16. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja igen,és EKG-ra is menni kell 12.hétig.~~
2021. szept. 16. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha máshova nem, akkor ügyeletre. Hol van a TAJ kártyád? Azonnal szerezd meg és jelentsd be a lakcím változást, illetve keresd fel a helyi háziorvost, jelentkezz be hozzá.

Legalább a TAJ számodat kerítsd elő valahonnan, diktálja be valaki, stb.

Nem voltál még az első uh-n? (terhesség megállapítás)

Ott elmondtak volna mindent.

2021. szept. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!