Egész napi hányás mennyire normális?
7 hetes terhes vagyok. 2 hete folyamatosan hányok. Este kezdek csak jobban lenni olyan 9 óra után. Szinte semmilyen étel nem akar bent maradni, próbáltam keveset enni, több részletben de az sem segített. Nagyon sok epét hányok, nagyon fáj már a jobb oldalam, a derekam, nincs erőm. Egész nap csak alszom, fekszem. Ha megmozdulok egyből hányingerem van, fa felállok, mozgok szintúgy. Terhesség kezdete óta fogyok. Egyszer voltam csak orvosnál, ő meg csak annyit mondott hogy majd elmúlik.
Ilyen durva rosszullétek mennyire normálisak?
Túlélő technika hányás ellen?
Előre is köszönöm!
hová mehetnék orvoshoz?
Most költözünk, ismeretlen a környék, TAJ kártyáink sincsenek itt. Megnéztem melyik háziorvosi körzetbe tartozunk de ugye nincsenek itt a kártyáink. Menjünk be a háziorvosi ügyeletre este? Ott biztos fogadnak nem?
Hát,taj és lakcím kártya nélkül már nem fogadnak.Ideiglenes lakcímkártya van,gondolom volt eszed és már rég elmentél kikérni az új lakóhelyedre,mivel terhes vagy és 12.héig nem maradhatsz le védőnői vizsgálatról,terhesgondozásról,nőgyógyászati vizsgálatról,minimum a genetikai ultrahang és az ahhoz tartozó vérvételekről.
Ha ezek a 12.hétig nincsenek meg nem tudják a babakönyvbe bele írni és az baj neked is,és babának is.
Húzz bele,helyetted senki nem fogja megoldani,hogy orvoshoz juss,most a legkisebb bajod a hányás.Én is rengeteget hánytam.
Ha máshova nem, akkor ügyeletre. Hol van a TAJ kártyád? Azonnal szerezd meg és jelentsd be a lakcím változást, illetve keresd fel a helyi háziorvost, jelentkezz be hozzá.
Legalább a TAJ számodat kerítsd elő valahonnan, diktálja be valaki, stb.
Nem voltál még az első uh-n? (terhesség megállapítás)
Ott elmondtak volna mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!