Egész napi hányás mennyire normális?
7 hetes terhes vagyok. 2 hete folyamatosan hányok. Este kezdek csak jobban lenni olyan 9 óra után. Szinte semmilyen étel nem akar bent maradni, próbáltam keveset enni, több részletben de az sem segített. Nagyon sok epét hányok, nagyon fáj már a jobb oldalam, a derekam, nincs erőm. Egész nap csak alszom, fekszem. Ha megmozdulok egyből hányingerem van, fa felállok, mozgok szintúgy. Terhesség kezdete óta fogyok. Egyszer voltam csak orvosnál, ő meg csak annyit mondott hogy majd elmúlik.
Ilyen durva rosszullétek mennyire normálisak?
Túlélő technika hányás ellen?
Előre is köszönöm!
1.
11-12x is hányok egy nap. És vagy epét, vagy kaja+epét.
Hát,ha mázlid van 12.hét környékén jobb lesz vagy elmúlik.
Teljesen normális még az is,ha naponta többször is hánysz,rosszul vagy,az is ha fázol vagy hidegben is nagyon meleged van,sőt az is ha csillapíthatatlan fejfájás társul bármi mellé.
Hányingeren nekem hideg vagy jeges Cola segített,az se üres gyomorra :D
Az mar sok napi 11-12
Terhességi vészes hányás.. Nem jut elég tápanyag igy a babához szoval én nem itt kérdezgetnék hanem irany a doki
Én már most tudok készítményt terhes-refluxra.: Gaviscon
Ennyi epés hányás már terhes-reflux.
10-12 hányás sok... A baba nincs veszélyben ő elveszi tőled amire szüksége van, te viszont kiszáradhatsz, nem csoda hogy egész nap fekszel gondolom nincs erőd a hányás miatt... úgyhogy én amint lehet orvoshoz mennék... Már holnap
Kitartás én is 7hetes terhes vagyok 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!