Segítstek 🥺 anyukák, Leendő anyukák... Mit tegyek H ne aggódjak annyit??? 12 hkm
Tavaly volt egy vetelesem...8 hétben ,nem éreztem semmit . nagyon sok kismama van-volt körülöttem akik sajnos elveteltek akár korán,akár a 16. Hétben ... És én a 24 órából 24 órát aggódom ...vettünk azt a szivhangfigyelot , párom nem engedi minden nap használni ...de komolyan mondom minden órában meghallgatnam van e szivhangja...kikeszulok ettől a feszültségtöl, hogy nem tudok boldog lenni ,nem tudok másra gondolni , hiába foglalom el magam bármivel akkor is ezen jár az agyam, H minden rendben lehet e odabent ...
Abban bizok ha megmozdul majd a baba talan akkor picit nyugodtabb leszek mert naponta párszor fogom érezni .... Erre a stresszre van orvosság ???? Mit tegyek ??? Ma hajnali fél 5kor is felébredtem ,elkapott a félelem ,a pánik muszáj volt meghallgatnom... Páromat is kikeszitem miatta ...azon sírtam hajnalban H miért nem tudom élvezni a terhességet ,miért kell ennyire aggódnom.... 😭 Köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!