Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan nő aki végig...

Van itt olyan nő aki végig dohányozta a terhességét?

Figyelt kérdés

Lett valami baja a gyerekednek?

(kíváncsiságból kérdezem, én nem cigizek)

2021. szept. 10. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ez függőség. Nincs olyan h leszok. Egyszerűen csak nem gyujtasz rá.
2021. szept. 11. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:
7es vagyok. 9es és 10es. Ti nem tartottátok a zéró toleranciát. 12 évig cigiztem, a pozitív tesztnél AZONNAL abbahagytam és a baba 3 hetes korában szívtam egyetlen egy slukkot, addig semmit, sem fél szálat, sem elektromosat. Én is azzal álmodtam, hogy cigizek, én is sírtam többször, de meg kellett állni.
2021. szept. 11. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:
👏 Ügyes vagy
2021. szept. 11. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem a tapsért írtam. Nagyon büszke vagyok magamra, de példa, más is meg tudja valósítani. 👌
2021. szept. 11. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
9 vagyok a lányomnál nem is kivántam, 9 hónapos volt mikor jött ismerős, kimentek a férjemmel cigizni, gondoltam 1 szál nem számít, másnap vettem 1 dobozzal, akkor szoktam le mikor már 1 doboz nem volt elég. Akkor tudtam, hogy 1 szál is számít így nem is engedtem a kisértésnek. Ez majdnem 20 éve volt.
2021. szept. 11. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!