Hány évesen ideális a gyerekvállalás?
Mindenkinek máskor, én 24 éves koromig tanultam, 25 évesen házasodtam, de még nem ideális a baba, mert “semmink sincs”. (Nem örököltünk, nincs anyagi támogatás.) Karrier szempontjából sem ideális nekem jelenleg, kb 3 év múlvára rendeződik a helyzetünk a saját ingatlan és karrier szempontjából, tehát nekem 28-29 körül lesz ideális.
De van olyan ismerősöm aki szerencsés, neki már 25 évesen is megvan mindene és már babát is vár, más 34 éves és ninvs még partnere.
Szóval egyéni: stabil párkapcsolat, stabil anyagi helyzet és fejben/érzelmileg érettség kell szerintem, ez pedig egyéni.
Hááát én most le leszek pontozva de le💩om:)
18 voltam mikor teherbe estem
Nem terveztük akkor, én úgy terveztem hogy majd 23-25körül szeretnék babát
Védekeztünk (gyógyszert szedtem) de egy másik kötelező gyógyszer ütötte, amire a nődoki nem figyelt, így bachattam a foggátlót
Namármost, ott voltam 18évesen egy babával a hasamba
Eszembe sem jutott, hogy ő nem marad velem/velünk
Akkor már a férjemmel éltem, tehát nem anyámék nyakára pottyantottam
És ma sem csinálnám másképp
Imádok fiatal anya lenni, imádom a lányom. És azt is hogy tudom tartani vele a lépést:)
Amikor lelkileg készen állsz
És meg tudod alapozni a gyerek jövőjét 😊
Nem egy olyat ismerek, aki szüli a gyereket, aztán lesz ami lesz..
Testileg 18-25 között a mondják ideálisnak.
Egyébként meg ahogy lelkileg készen állsz, de személy szerint max 40 ig
Én 25, 29, és 32 voltam mikor teherbe estem
Mindig le vannak pontozva minden egyes kérdésnél azok a válaszolók, akik viszonylag fiatalon vállalnak/vállalnának gyereket (18-25). Miért?
Szerintem meg éppen hogy az a debil, már ne is haragudjatok meg, aki 38-40 év fölött vállal gyereket. Na Ő már hova? Szegény gyereknek abból fog állni a kamasz kora, hogy harcol a zsörtölődős öreg anyjával, akinek soha semmi sem lesz jó, mert fogalma sincs, hogy milyen a 'fiatalok' élete :D
Nyilván vannak kivételek, akik csak és kizárólag akkor tudják ezt a dolgot egyéb gondok miatt megvalósítani (pld. egészség), itt most nem is róluk van szó.
Aki meg annyira remeg a karrierért, hogy építeni kell 40+ éves koráig az meg már azért se vállaljon, mert a baba betölti a fél évet és már megy is a bölcsibe, mert a munka az első. (Nem egy ilyet láttam).
És akkor ezt a választ is lehet lepontozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!