Mi az ideális kor a szüléshez? Létezik-e egyáltalán olyan?
Nem létezik ilyen. Mindenkinek más a tapasztalata. Van, aki nem az optimális kort nézi, hanem az anyagiak korlározzák.
Ha nektek közösen az jött ki, hogy oké., akkor hajrá!
Igen, ahogy a 2es is írja. Nem az számít, mennyi idősek vagytok (persze ne legyel 15 éves, de nem vagy az. :D), hanem hogy tudtok-e megfelelő hátteret, anyagi biztonságot, otthont biztosítani a picinek.
Én 23 évesen szültem, de főállásból mentem CSED-re. Férjem 32, jól keres, van kocsink, megtakarításunk, vettünk saját házat. Albérletben laktunk még, mikor terhes lettem (már próbálkoztunk 1 éve), és onnantól nagyon ráfeküdtünk a saját otthon keresésére.
Szerintem jó korban vagytok hozzá, a kérdés az, hogy tudtok-e megfelelő hátteret biztosítani.
Szia
Ahogy már más is írta, ez egyéni. Ha mindketten szeretnetek és van hova jönnie akkor szerintem hajrá.
Én annyit tudok csak mondani hogy ha tehetném előbb vállaltam volna gyereket mert nagyon sok energia kell hozza :) én 29 voltam mikor született a lányom a férjem 38
Fárasztó! De természetesen mindent megér, a legnagyobb boldogság, és 10 év múlva is végig tudod csinálni
De ha már kérdezed én a korai gyerekvállalást javaslom:)
Akárhogy is döntesz, sok sikert!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ, kedvesek vagytok😊 a baba nem szenvedne hiányt semmiben abban biztos vagyok. Családi házban élünk, viszont albérlet. Mi Csehországban élünk a párom szüleivel. Családi házat szeretnénk venni, viszont jelen pillanatban nem lehet, mivel a párom még törleszt egy hitelt. Viszont anyukáméknak Szlovákiában van egy nagy családi ház és apum nekem szeretné adni mivel a testvéreimnek már van saját ház. Mi is úgy vagyunk vele, hogy előbb a ház aztán a baba, de az bele telhet akár 5 évbe is és ennyit nem szeretnénk várni. Segítségem is lenne a picivel, mivel velünk van a párom anyukája, és a testvérei is csak pár km-re laknak tőlünk.
És tudom hogy a szüleim örülnének neki, viszont a nővéremtől jobban tartok. Igaz, hogy ő 18 évesen szült (most 35) de mindig azt mondja nekem, hogy még rá érek. Szóval nehéz a döntés 😄
Az egyik felem nagyon akarja, viszont ott van mindig az a DE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!