Mit tegyek? Napok óta nem tudok fekve aludni. Megpróbálom ülve, hátha megy. (mondjuk eddig ez is sikertelenül) A szívem is nagyon kalapál.
Szia!
Szintén nem tudok aludni, csak ha hagy a baba, de akkor is csak úgy ha félig háton félig oldalt fekszem.
Körbe vagyok véve párnákkal, meg a szopis párna a láb között.A szivacs az ágyba 5 hónapja lett kicserálve, hogy jobban tudjak aludni.Na a szívemről meg ne is beszéljünk mert tegnap is olyanokat csinált azt hittem orvost kell hivni.Próbálj meg lefekvés elött inni egy pohár langyos tejet, hátha el tudsz aludni tőle.De szerintem rajtunk már csak a szülés segít.
Könnyű szülést kívánok neked.
36+2 km
Szia! sajnos ezzel nem tudunk mit tenni, sehogy se jó!
De a magnéziumot nem kéne már abbahagyni???????
Én úgy tudom azt az utolsó hónapban már nem lehet szedni!!
Köszönöm a válaszokat és szintén könnyű szülést kívánok én is!
Nem tudom,igazából a dokim nem mondta h hagyjam abba.Miért nem lehet szedni az utolsó hónapban?
08:27 válaszoló vagyok.
A magnéziumot 36. héttől el kell hagyni, nem kell már szedned.Én 2 napja nem szedem.
Az orvostól kérdeztem meg én is, meddig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!