Aki még a 12. hètben is hányt szinte mindentől, mikor múltak el a rosszullètek?
Figyelt kérdés
Nem segít semmi: se cola, se gyömbér se rágó, se semmi…2021. szept. 6. 05:28
1/9 anonim válasza:
B6 volt ami bevált nálam amikor már semmi más.
16-17.héten maradtak abba a rosszullétek.
2/9 anonim válasza:
Nekem úgy a 23. hét körül maradt abba, addig ásványvizen éltem nagyjából. 😃
Szörnyű, de túl leszel rajta, fel a fejjel!
3/9 anonim válasza:
Egyik gyerekkel kb 21 hetesen múlt el, másikkal a 28.héten.
4/9 anonim válasza:
Lanyomnál semmi bajom nem volt végig, viszont a fiammal reménykedtem és a védőnő is azt mondta hogy a második majd azt, hogy talán a 3. Trimeszterben elmulik. Nekem semmi praktika nem vált be, végighánytam egészen a szülés napjáig. A reggeli kávét plusz reggelit mindig kihánytam, azon kívül kB a második tirmeszter közepére sikerült kitapasztalnom, hogy csak (!) husleves és narancs marad meg bennem. Őszintén ilyen téren végig szenvedtem a terhességet, remélem neked javulni fog.
6/9 anonim válasza:
A 36. hétig hánytam, akkor császároztak reggel, délelőtt volt egy kis hányinger, de nem hánytam többet, délre abbamaradt.
7/9 anonim válasza:
28 vagyok, de még most is előfordul
9/9 anonim válasza:
Szülés után 2 nappal maradt abba 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!