Délelötti rosszullétek ellen mit lehet tenni? Mindentöl rosszul érzem magam, de hányni nem hánytam még
Lehet akár az is, hogy a folyadékháztartásod nincsen rendben, de az sem kizárt, hogy a vércukorszinted avagy a vérnyomásod alacsony/magas.
Ha nem lesz rövid időn belül változás, irány az orvos!
Amúgy mennyi folyadékot iszol naponta?
Inkább teát igyál, mint vizet. Igaz, hogy enyhén vízhajtó, de a sejtek jobban szeretik a teát, mint a sima vizet.
Szia
Én végighánytam az utolsó pillanatig a nagy fiammal mindíg azt mondta a dokim ami ki akar jönni azt ki kell engedni minden reggel a fürdőben térdeltem, bár a vége felé enyhült. Próbáld meg a Borsmenta teát jegesen és a Coccouline homeós bogyót nekem bevált a másik kettőnél és még fekve egyél valami semleges ízű kekszet vagy puffasztott rízst és figyelj a sóháztartásodra ha sokat hánysz felborulhat és az nagyon nem jó ha nem válik be akkor Normolit vagy a legvégső esetben Daedalonetta. kitartás mosolygós szép napokat.
nálam sajnos semmi nem vált be.amúgy én sem hánytam egyszer sem,csak hányingerem volt reggeltől estig.12. héten magától elmúlt.
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!