Pénteken kezdem a 10. hetet, történhet még úgy baj, hogy ne venném észre?
Figyelt kérdés
Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy ne is gondoljak ilyenre. Bármilyen hihetetlen tényleg pozitív a hozzáállásom, mert se vérzésem, se barnázásom nincsen, úgyhogy nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne lenne rendben minden. MÉGIS érdekel, hogy történhet-e úgy baj ennyi idős terhesen, hogy nem veszem észre... Gondolom ha megáll a baba a fejlődésben, annak nincs jele, vagy rosszul gondolom?2008. dec. 10. 20:02
1/5 anonim 

válasza:

Történhet. Velem történt. A 12. hétig a legnagyobb a valószínűsége, de utána is megeshet bmi.
Viszont tényleg ne erre gondolj! Csak pozitívan! :)
2/5 anonim 

válasza:

Ja, és igen. Nincs jele. Nálam nem volt. Vizsgálatra mentem, ott derült ki a probléma, 10 hetesen. Másnap befekhettem a kórházba, missed AB-m volt. :(
Azóta viszont van egy gyönyörű babám. :)
Jó egészséget Nektek (és ne parázz)!
3/5 anonim 

válasza:

Persze, bármi megtörténhet a terhesség alatt gyakorlatilag bármikor. Az első 12 hét a legrizikósabb állítólag. Utána picit meg lehet nyugodni.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem elhalt a babám 7 hetesen:( De elkezdtem vérezni, aztán görcsölni is! De ilyenre gondolni se szabad!!!! Tuti minden rendben lesz:)
5/5 anonim 

válasza:

Én 10 hetesen mentem UH-ra mert enyhe rózsaszínes nyálkás folyásom volt,ott kiderült,hogy bár nem görcsöltem.de csak 7.hétig fejlődött a magzat,utána elhalt.Azzal nyugtattam magam.hogyha már így történt még jobb az elején túlesni egy ilyenen,hiszen valószínűleg nem volt egészséges,mindenesetre nagyon megviselt.Azt mondják az 5-8.hétig a legnagyobb a vetésés kockázata,úgyhogy szerintem nálad minden oké.Az,hogy nem érzel semmit az ilyenkor természetes,hiszen én sem éreztem és most megint kismama vagyok,holnap leszek 14.hetes és a 12. hétig én sem éreztem semmit,viszont mostmár érzem a mozgását,hízok stb...Ha te is túl leszel a 12.héten egy kicsit fellélegezhetsz.Lényeg az,hogy nagyon vigyázni kell az embernek magára,semmi emelés,cipekedés,stressz,mindent csak óvatosan,módjával.Boldog BABAVÁRÁST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!