Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmodtál Te is szörnyű dolgoka...

Álmodtál Te is szörnyű dolgokat terhességed alatt?

Figyelt kérdés

Azt álmondtam éjjel, hogy szüléskor derült ki, hogy ikrek lesznek. Egy fiú, egy lány és a fiúval oké volt minden, de a kislány nem élt mikor kijött. Borzalmas volt, alig tudtam visszaaludni.

Mit jelenthet ez az álom??? Amúgy kislányt várok, egyet.

Neked is voltak hasonlóan rossz álmaid? (Mozog a babám, éjjel nem is tudtam visszaaludni amíg nem éreztem mozogni)

Az első gyerekemnél is volt valami hasonló rossz álmom...

30 hetes km

2010. aug. 30. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:

4 terhességem volt. Egyik terhességemnél álmodtam mindig azt, hogy nem tudom szoptatni a picit. Meg a férjem is egyik éjjel sírva ébredt, hogy milyen rosszat álmodott.

Nem mondta meg mit!

Sajnos ez a baba a 36. héten a köldökzsinór miatt meghalt.

Ne gondolj rosszra, mert ilyenkor a negatív gondolatok nem jók!

2010. aug. 30. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Nekem csak az elsőnél voltak rémálmaim. Meg akarták ölni, meg elrabolni. Idegen lények, és arabok, vagy valamilyen muzulmánok.

Szörnyű volt.

A másodikkal már nem voltak ilyen félelmeim. Nálad is az lehet. Nagyon félted, attól van.

2010. aug. 30. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam mindenféle butaságot. Hogy 400 grammal született, nem is merték megmutatni, meg ilyesmit. Az viszont visszatérő álmom volt, hogy valahol szórakozom, és hirtelen eszembe jut, hogy napok óta elfelejtettem enni adni neki. :) Hát az is elég szörnyű volt.
2010. aug. 30. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaj, ne aggódj! Az álmok nem jósolnak, hanem azt mutatja, hogy aggódsz, hogy minden rendben legyen, ami teljesen természetes! Én is álmodok mindenféle hülyeségeket, de nem veszek róla tudomást. Ne félj, nem lesz semmi baj, minden rendben lesz a piciddel, sok boldogsáot!

29h

2010. aug. 30. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos Én is álmodtam szörnyűségeket.

2 terhességem volt,mind a 2x azt álmodtam,hogy elvetélek!

Ezek az álmok nálam teljesültek! :(((

2010. aug. 30. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Visszatérő álmom volt, hogy a kisfiamat zacskóban hozom haza, amiben magzatvíz van. Kb 10cm-es, de élő.

Borzasztó volt minden ilyen álom

Erre a 40. hétre született (élő, egészséges), indított szüléssel.

Én a félelmemet álmodtam meg vele kapcsolatban.

Mostmár 20 hónapos

Tudom, hogy rossz érzés, de próbáld elhesegetni a gondolatot

2010. aug. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!