Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesként mennyire...

11 hetes terhesként mennyire értékelik a munkába állást?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkahelyem, de dolgozni szeretnék. Ha beállok valahová, és aztán 1-2 hónap múlva elmondom a dolgot, az nagyon csúnya dolognak számít? Szóval, van értelme, vagy csak sok bántásnak teszem ki magam ezzel?

2021. aug. 19. 13:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
94%

nem tehetek róla, hogy éppen akkor sikerült, amikor nincs munkám.

Hogyne tehetnél! :D

Szerintem te csak hergeled a népet, legalábbis nehezen hiszem hogy valaki ilyen ostoba.

2021. aug. 19. 14:11
 22/36 anonim ***** válasza:
93%

#19: Ja itt megint csak az a jó válasz, ami támogat ebben az agyrémben? Bár #16 elég nyers volt, teljesen igaza van.

"Miért vagyok élősködő, vagy semmire szülő? Házas vagyok, a gyermeket terveztük. Nem vagyok rosszabb senki másnál."

De rosszabb vagy, mert nincs meg az anyagi fedezete a gyerekvállalásnak és ennek ellenére csinálod, sőt még ki is akarsz másokat játszani, hogy ezt a nem létező anyagi fedezetet előteremtsd.

2021. aug. 19. 14:12
 23/36 A kérdező kommentje:

21-es... szerintem te nem vagy képben azzal kapcsolatban, hogy milyen hamar jön össze átlagosan egy baba manapság. Sokaknál bizony hónapok, évek kérdése.

Ne izguljatok, nem hergelni jöttem. Megyek is, mert nem éri meg itt maradnom tovább.

2021. aug. 19. 14:13
 24/36 anonim ***** válasza:
93%

"Házas vagyok, a gyermeket terveztük."

Hát akkor anyagilag rendben vagytok, nincs szükség rá, hogy pártízezerért kicsesszél valakivel. Nem csak a munkáltatóval, hanem azzal is aki miattad bukja az állást, pedig ő hosszútávon gondolkodna.

2021. aug. 19. 14:14
 25/36 anonim ***** válasza:
85%

Mit hittél? Hogy majd neked is évek lesznek mire összejön?

Mehetsz is, mert normálisék először dolgoznak, aztán babáznak.

Nem babát csinálnak és munkahelyet keresnek terhesen :D

2021. aug. 19. 14:15
 26/36 anonim ***** válasza:
37%
Idáig adózott, hogy másoknak legyen lehetősége Gyed-en lenni, ha a párja fizetése elég is alapból, akkor is had kapja már meg ő is ezt a kis pénzt. Sajnáljátok tőle vagy mi van? Mi ez a sok habzó szájú ember itt? Becsúszott a baba, előfordul. Sok pénz gyereket nevelni, már terhesség alatt is sok. Mit javasoltok vetesse el a rég várt babát, hogy korrekt legyen a munkáltatókkal?
2021. aug. 19. 14:25
 27/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem, de mondjuk el is mondhatná hogy terhes, és valahova úgy is felvennék! Szerintem ez az egyetlen becsületes út.
2021. aug. 19. 14:27
 28/36 anonim ***** válasza:
85%
#26: Igen, én meg fizetem a gyerekét... Nem, nem elvetetni kell, ha már előre egy pillanatig nem gondolkozott, hanem nem felvetetni magát, ezzel átvágva a munkáltatót. Ennyi.
2021. aug. 19. 14:28
 29/36 anonim ***** válasza:
76%
26, itt nem arról van szó hogy becsúszott. Tervezetten esett teherbe munkanélküliként, és most át akar b*szni másokat, hogy legyen pénze.
2021. aug. 19. 14:30
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha gyereket csinálni nagylány volt, akkor most legyen ahhoz is nagylány hogy elmondja hogy terhes, vagy neveljen gyereket a férje fizetéséből. Szerintem.
2021. aug. 19. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!