11 hetes terhesként mennyire értékelik a munkába állást?
nem tehetek róla, hogy éppen akkor sikerült, amikor nincs munkám.
Hogyne tehetnél! :D
Szerintem te csak hergeled a népet, legalábbis nehezen hiszem hogy valaki ilyen ostoba.
#19: Ja itt megint csak az a jó válasz, ami támogat ebben az agyrémben? Bár #16 elég nyers volt, teljesen igaza van.
"Miért vagyok élősködő, vagy semmire szülő? Házas vagyok, a gyermeket terveztük. Nem vagyok rosszabb senki másnál."
De rosszabb vagy, mert nincs meg az anyagi fedezete a gyerekvállalásnak és ennek ellenére csinálod, sőt még ki is akarsz másokat játszani, hogy ezt a nem létező anyagi fedezetet előteremtsd.
21-es... szerintem te nem vagy képben azzal kapcsolatban, hogy milyen hamar jön össze átlagosan egy baba manapság. Sokaknál bizony hónapok, évek kérdése.
Ne izguljatok, nem hergelni jöttem. Megyek is, mert nem éri meg itt maradnom tovább.
"Házas vagyok, a gyermeket terveztük."
Hát akkor anyagilag rendben vagytok, nincs szükség rá, hogy pártízezerért kicsesszél valakivel. Nem csak a munkáltatóval, hanem azzal is aki miattad bukja az állást, pedig ő hosszútávon gondolkodna.
Mit hittél? Hogy majd neked is évek lesznek mire összejön?
Mehetsz is, mert normálisék először dolgoznak, aztán babáznak.
Nem babát csinálnak és munkahelyet keresnek terhesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!