Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesként mennyire...

11 hetes terhesként mennyire értékelik a munkába állást?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs munkahelyem, de dolgozni szeretnék. Ha beállok valahová, és aztán 1-2 hónap múlva elmondom a dolgot, az nagyon csúnya dolognak számít? Szóval, van értelme, vagy csak sok bántásnak teszem ki magam ezzel?

2021. aug. 19. 13:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
4%
keressél munkát,tudod takarni titkolni proba idő alatt. később jelented be,hogy terhes fura
2021. aug. 19. 14:00
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

A próbaidő 3 hónap, az alatt úgy kivágnak mint a macskát!

Egyébként szerintem, meglévő munkahelyről kellett volna teherbe esni. Gáz így. Neked nem?

2021. aug. 19. 14:03
 13/36 anonim ***** válasza:
86%

A munka világában az 1-2 hónap az rögtön. Ha egyáltalán dolgozol majd annyit és nem íratod ki magad/ír ki az orvos két nap után

2021. aug. 19. 14:04
 14/36 anonim ***** válasza:
7%
Kis cégnél azt mondanám, hogy igen, szemét dolog. Nagy cégnél is, de azért mégse viszel senkit csődbe. Valami multi cégnél próbálj meg elhelyezkedni. Kell a pénz, kell a pénz ez van. Harmadik hónap után nem rúghatnak ki, ha a próbaidőt kihúzod, utána a betegállományt is csak egy ideig fizeti a munkáltató, utána az állam utalja. A maradék hónapokra járó szabadságot megpróbálhatod kivenni, de azt is meg tudják jogilag vétózni, 50%-al rendelkezhet a munkáltató. Gyed-nél, Csed-nél nem tudom hogy alakul, mert úgy tudom, hogy egy éves munkaviszonyra szükség van attól még.
2021. aug. 19. 14:05
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

Hogyne szívatnád meg a munkáltatót. Pazarlod az idejét, mire betanítanak már mész is el, utána kezdhetik megint a keresést, új alkalmazott betanítását. Ha meg elmész táppénzre annak egy részét bizony a munkáltató fizeti, gyakorlatilag a semmire.

Az ilyen élősködő, semmire szülő szukák miatt vannak szar helyzetben a fiatal nők az álláspiacon. Nem bíznak bennük a munkáltatók, és lám tök jogosan.

16/36 A kérdező kommentje:
12-es: nem, nekem nem gáz. El kellett már jönnöm a munkahelyemről, mert rosszul éreztem ott magam. Már régóta terveztük a babát a férjemmel. Most jött össze, nem értem, ez miért lenne gáz, nem tehetek róla, hogy éppen akkor sikerült, amikor nincs munkám.
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

Ha régóta terveztétek a babát és veszélyeztetett terhes is vagy, én nem kockáztatnék, maradnék otthon.

Ha meg anyagilag necces, akkor nem a semmire kellene szülni.

2021. aug. 19. 14:08
 18/36 anonim ***** válasza:
85%
#16: De tehetsz róla. A pároddal együtt. A ti döntésetek, hogy gyerekcsinálás közben felmondasz. Eleve minek, amikor úgyis elmennél babázni. Aztán amíg nincs munkád folytatjátok a próbálkozást, miközben nincs meg az anyagi stabilitásotok egy gyerek eltartásához. Aztán meg át akarod verni a következő munkahelyet. Ezek mind tudatos, szándékolt döntések, amit te (és a párod) hoztál meg felelőtlenül. De ugye a gyerekhez gondolom elég érettnek tartod magad
2021. aug. 19. 14:09
 19/36 A kérdező kommentje:

14-es, köszönöm az emberi válaszodat!

15-ös, tévedsz, az ilyen súlyosan bunkó emberek miatt van szar helyzetben a világ.

Áruld el, hogy lehetsz ekkora tapló? Miért vagyok élősködő, vagy semmire szülő? Házas vagyok, a gyermeket terveztük. Nem vagyok rosszabb senki másnál.

2021. aug. 19. 14:09
 20/36 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor vagy összeszorítod a fogad és kibírod a nem annyira jó helyen, vagy leálltok a próbálkozással, amíg újra stabil helyed lesz.

Nem atomfizika ez.

2021. aug. 19. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!