11 hetes terhesként mennyire értékelik a munkába állást?
A próbaidő 3 hónap, az alatt úgy kivágnak mint a macskát!
Egyébként szerintem, meglévő munkahelyről kellett volna teherbe esni. Gáz így. Neked nem?
A munka világában az 1-2 hónap az rögtön. Ha egyáltalán dolgozol majd annyit és nem íratod ki magad/ír ki az orvos két nap után
Hogyne szívatnád meg a munkáltatót. Pazarlod az idejét, mire betanítanak már mész is el, utána kezdhetik megint a keresést, új alkalmazott betanítását. Ha meg elmész táppénzre annak egy részét bizony a munkáltató fizeti, gyakorlatilag a semmire.
Az ilyen élősködő, semmire szülő szukák miatt vannak szar helyzetben a fiatal nők az álláspiacon. Nem bíznak bennük a munkáltatók, és lám tök jogosan.
Ha régóta terveztétek a babát és veszélyeztetett terhes is vagy, én nem kockáztatnék, maradnék otthon.
Ha meg anyagilag necces, akkor nem a semmire kellene szülni.
14-es, köszönöm az emberi válaszodat!
15-ös, tévedsz, az ilyen súlyosan bunkó emberek miatt van szar helyzetben a világ.
Áruld el, hogy lehetsz ekkora tapló? Miért vagyok élősködő, vagy semmire szülő? Házas vagyok, a gyermeket terveztük. Nem vagyok rosszabb senki másnál.
Hát akkor vagy összeszorítod a fogad és kibírod a nem annyira jó helyen, vagy leálltok a próbálkozással, amíg újra stabil helyed lesz.
Nem atomfizika ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!