11 hetes es 4 naposan mennyi az eselye annak hogy a babammal a 12 hetes uhn is minden rendben lessz?
Sziasztok.
11+4hkm vagyok.
10+3naposan voltam dokinal akkor mindent rendben talalt.
Sziverese is szabalyos volt neki azt mondta a Dr.ur.
Viszont nagyon nagyon nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen vele.
Elso babam 5 evet vartunk ra.
Sose voltam meg terhes elotte.
Mennyi az eselye hogy a 12 hetes genetikai uhn is minden oke lessz?
Semmi olyan tunetem nincs ami miatt igazabol aggodnom kene.
Inkabb csak felelem van bennem es mindig azon izgulok, hogy minden okes e :(
Ne kovezzetek meg erte legyszi.
Lehet hogy ez mar beteges meg sok.
De sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni vele :/
Szerintem nincs olyan terhes nő, aki nem fél.
Nekem 2 terhességem volt, a fiammal semmi gond nem volt terhesség alatt, 22 hós nagyfiú.
Aztán terhes lettem, tervezetten újra. 10hetesen voltam a dokinál, minden oké volt. 12hetes uh-ra úgy mentem, hogy nem lehet semmi baj, nem voltam máshogy mint elötte, eszembe nem jutott volna, hogy a doki rosszat mond. Aztán mégis. 11hetesen elhalt. Megállt a szíve... műtet lett belőle 2 hónapja.
Nekem a naggyal fel sem merült hogy barmi probléma lehet, lehet fiatal voltam még.
A kicsivel mindenen paráztam. A 12. hét.utan mikor megjött a genetikai vizsgálat eredménye vettem itthoni szívhang hallgatót amit a 13-14 héttől lehet használni. Engem ez nyugtatott meg ameddig a mozgások el nem kezdődtek.
Koszonom szepen mindenkinek.
Utolso biztos h nem itt fogok biztos valaszt kapni. Tudom :)
Csak kivancsi voltam a tapasztalatokra.
Tudom vannak paran akik elvesztettek a babajukat akiket nagyon nagyon sajnalok is.
#2: szerintem pont az ilyen történetekre nincs szüksége most a kérdezőnek (ettől függetlenül nagyon sajnálom).
Én is a 11. hétben járok, és halálra aggódom magam, hogy minden rendben van-e. A környezetem ezt nem is nagyon érti, hiszen semmilyen tünetem nincs. De mi is 3 évet vártunk rá, már csak attól is összeszorul a gyomrom, ha belegondolok, hogy újra kellene kezdeni az egész lombik procedúrát. Nem tudok mit csinálni, megpróbálok túlélni a 12. heti UH-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!