Ki mettől meddig hányt? 11 hetes vagyok, eddig semmi bajom nem volt, most reggeltől viszont borzasztó rosszul vagyok. Nektek meddig tartott?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 08:04
1/11 anonim válasza:
Első babámnál a 7.héttől a 22.hétig;
Második babámnál a 8.héttől a 27.hétig.
3/11 anonim válasza:
7.héttől - 17.hétig, aztán a 25. héten visszjött és kitartott a végéig. Nem volt vészes de akadt, hogy napi 3x de legalább heti 1-2x hánytam. Remélem a második terhességem nem lesz ilyen :D
4/11 anonim válasza:
Én első trimeszterben 3 napig émelyegtem, egyszer hánytam összesen. Bezzeg most a másodikban, sokkal nehezebben viselem, van hogy napokig csak a víz marad meg bennem, aztán 2-3 jobb nap, aztán újra.
6/11 anonim válasza:
az egyik női ismerősőmnek 2 egészséges nagy fia van.első terheségnél nem hányt,nem volt hányingere, am ásodik terhességnél hányingere volt,de nem hányt sohase.a második terheségnél a teherbe eséstől 20.hétig hányt. fél terhesgégi állando hányingere volt
7/11 anonim válasza:
Egyszer sem a terhesség alatt, 1 gyerekem van. Húgomnak 3,mind a 3 terhesség alatt hányt, még a vége felé is!
8/11 anonim válasza:
Egyszer sem, egyik gyerekkel sem.
10/11 anonim válasza:
1x hánytam talán a 10. héten, de valószínű akkor is csak a vitamin zavarta meg a gyomrom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!