11.héten enyhe vérzés mennyire utalhat vetélésre?
Sziasztok!
Nagyon megvagyok ijedve.. 11hetes kismama vagyok és alvás közbe arra ébredtem,hogy valami folyik. Elmentem wc-re és vér. Olyan volt mint mikor megjön,élő piros vér görcsök nélkül. Elmentem zuhizni egyből mentünk a kórházba. Baba jól van,korának megfelelő méretek,mozog,szívhang rendben,hátsó fali tapdású.
Doki nem látott vért a magzat körül csak a nyakcsatornába volt még. Azóta nem vérzek,némi alvadt vér jött még másnap. Viszont eléggé feszít alul a hasam meg szurkál.
Nem tudta megmondani mitől lehetett.
Esetleg valakinek volt hasonló? Mi lett a babával?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen utolsó! ❤️
Hát elég nehéz ezen nem kattogni,de jó ilyet olvasni. 🙏
Neked gyors,problémamentes szülést kívánok! :)
Jajj,egyszerre írtunk 2-esnek szólt amit írtam az előbb! :)
Kedves 3-as neked is köszönöm! Örülök,hogy nálad is rendben lett minden! ❤️Hát most kicsit nyugodtabb lettem,hogy írtatok! Kezdek bizakodni.. 🙏
17.hétig 7x véreztem. Minden alkalommal ügyelet, sosem láttak semmit.
Azóta a 34.héten járok. Szoval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Mocorgott, vert a szive. Ha baj lett volna, az uh-n latszott volna :)
Nekem a 10. héten volt ugyanez, nagyon kevés vér és mire beértünk a kórházba az orvos már semmit nem látott. Nem görcsölt nem fàjt.
Pár nappal később a saját orvosom alaposabban nézet ultrahanggal, és ő megtalálta a kicsi hematómáT, ami valószínűleg vérzett.
Pár héttel később a genetikai ultrahangon meg már nem is látszott semmi nyoma.
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást és a pozitív tapasztalatokat! 🙏❤️
Azért az a 7-szeri vérezés.. uhh durva.. nem is tudom,hogy bírtad idegileg.. borzalmas lehetett.. 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!