5-hetes terhes vagyok és van egy kis barnázásom, és volt 1-2 csepp vér, ez utalhat vetélésre?
Lehet hogy gyógyszert kapsz, a lényeg hogy időben mész a dokihoz.
Drukkolok. majd gyere vissza írd meg hogy mi volt .
Én 6 hetes vagyok.
Minél hamarabb menj orvoshoz. Én is barnáztam, sajnos 2x is kórházba kerültem vele. Vetélésre is utalhat a vérzés, ezért kell gyorsan orvoshoz menni. Nálunk nem adnak az orvosok hormon tartalmú gyógyszert, kizárólag görcsoldót (annak ellenére, hogy nem görcsöltem) és nyugtatót kaptam, valamint a 13.hétig szigorú fekvés. Ma töltöttem be a 12.hetet, ugyhogy már csak ezt a hetet kell kibirnom az ágyban... de természetesen megérte!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálad!
12h km
Öt hetesen nekem is ugyanez volt. Megnézett uh-on a doki, hál istennek mindent rendben talált. Szigorú fekvést írt elő+magnéziumot kell azóta is szednem. Azt mondta, hogyha erősödne v. nem múlik, akkor irány vissza. Elmúlt egy hét után.
Nem erőltetted meg magad?
Nyugi!!!
31 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!