Ha nem érzek reggelente rosszullétet az utalhat esetleges jövőbeni vetélésre?
Mai nap léptem a 6.hét első napjába és teljesen jól érzem magam, semmi reggeli rosszullét, semmi émekygés.
Lehet, hogy a szervezetem a későbbiekben kilöki a kisbabámat?
Én a 6. héten még abszolút nem éreztem rosszullétet. Két tünetem volt, az állandó éhség és a mellfeszülés és növés.
Nem kell izgulni. Van aki szerencsés és semmilyen kellemetlen tünete nem lesz. Nekem később jött a 8. hét körül, de a sógornőmnek a terhessége alatt az enyhe szédülésen kívül semmilyen tünete nem volt!
24 hetes kismami
Nekem a 6. héten kezdődött, aztán 1 hét után elmúlt. Gondoltam, megúszom, de nem, a 8. héten visszatért, és inkább délutáni rosszullétnek nevezném, mint reggelinek. :)
Ezen nem lehet kiigazodni.
Nem mindegy, hogy kinek, milyen mértékben emelkedik a hcg-je, hozzá tud-e szokni, vagy hirtelen ugrik meg, és nem mindenkit visel meg a hormonváltozás sem önmagában.
Még lehetsz rosszul, persze, van még időd. :)
A cicifájás jó jel, engem mindig az bíztatott, és bíztat ma is, hogy biztos rendben van minden odabent a pocakban.
Boldog babavárást!
9 hetes kismama
Vetélésre leginkább a barnázás utalhat, vagy ha mértek hcg-t vérből, annak a mennyisége. Egyébként a tünetek olyanok, mint az időjárás....
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!