Ha kifejezetten lányt/fiút szerettél volna, de nem az lett a gyerek, akkor csalódás ért?
Gondolok arra, hogy például mindig kislányt szerettetek volna, majd kiderült, hogy kisfiú. Nem vágytatok utána mégis kislányra?
Persze az a lényeg, hogy egészséges legyen tudom... Viszont sokan a szívük mélyén tudják melyiket szerették volna jobban.
Az én storym kicsit más. Világ életemben fiút akartam. (Kicsi koromtól kezdve, már mikor jött a babázos korszakom mindig fiú babákat kértem)
Aztán teszteltem egy pozitívat
Ott azt mondtam, hogy ő csak és kizárólag kislány lehet. Ha nem az lesz bent hagyom a kórházba😂(na gyertek lepontozni😂) 30. hétig nem tudtuk a nemét. Akkor mentünk 4d-re. Mikor úton voltunk elkezdtem mondani a férjemnek, hogy ahh úgyis kisfiú. Kizárt, hogy lány legyen. Már tisztára beletörődtem hogy fiam lesz. (1,5 órás volt az út) aztán felfeküdtem a vizsgálóasztalra, és az én drágám 2perc után szétdobta a lábacskáit, és megmutatta hogy ő bizony ízig vérig kislány😍
Én úgy sírtam az örömtől mint egy óvodás😂
Azóta már 10hónapos a kisasszony, és imádom.
Nyilván ha fiú lett volna is szeretném, bár most már el sem tudom képzelni magam fiús anyaként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!